Yoast SEO voor Magento 2 en TYPO3

dec
16
2016

Is je website gebouwd in Magento 2 of in TYPO3? Ben je altijd jaloers geweest op WordPress-gebruikers die goed scoren in de zoekmachines, doordat ze de plugin van Yoast kunnen gebruiken? Dan hebben we enorm goed nieuws voor je! Yoast is een partnership aangegaan met MaxServ en werken samen aan een Yoast SEO plugin. Door deze samenwerking is de Yoast plugin niet alleen meer beschikbaar voor WordPress, maar ook voor Magento 2 en Enterprise CMS TYPO3!

Uitstekende functionaliteiten

Yoast SEO maakt SEO nu al gemakkelijk voor WordPress gebruikers. Naast het verzorgen van de meest technische SEO instellingen van je website, stelt Yoast SEO je in staat om de inhoud van je bericht of productpagina’s te analyseren. Zo controleert Yoast SEO of je tekst en afbeeldingen goed geoptimaliseerd zijn met een focus keyword. Bovendien controleert het de leesbaarheid van je tekst en heeft het nog veel meer goede functies te bieden.

In het afgelopen jaar is de Yoast SEO content analyse volledig herschreven in JavaScript. Daardoor is het mogelijk geworden om onze inhoudelijke analyse real-time uit te voeren. Niet alleen is de tool hiermee gebruiksvriendelijker geworden, maar het stelt ons ook in staat om deze code voor andere CMS’en te gebruiken. Door samen te werken met het technisch internetbureau MaxServ, gespecialiseerd in het bouwen van Magento 2 websites en TYPO3, komt de realisatie van Yoast SEO voor Magento 2 en TYPO3 wel heel dichtbij.

Je bent vast en zeker nieuwsgierig naar de beschikbare functies voor de Magento 2 en TYPO3 module. Op dit moment kunnen we bevestigen dat de inhoudsanalyse van Yoast een kernfunctie zal worden. Andere, meer technische features, bekijken en evalueren we nog.

Manon van de Laar

Manon van de Laar

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie. Sinds november 2015 ben ik begonnen bij MaxServ, waar ik verantwoordelijk ben voor de communicatie. Zo houd ik social media bij, beheer ik de website en schrijf ik blogberichten. Daarnaast zorg ik ervoor dat de relatie tussen MaxServ en de buitenwereld in orde blijft.
Manon van de Laar
Manon van de Laar
Manon van de Laar

Laatste posts van Manon van de Laar (bekijk alle posts)

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +