Word Dutchento Member en ontvang korting op #MM17NL ticket

mrt
28
2017
Omdat wij zo blij zijn met de Nederlandse Magento Community en deze graag uitbreiden, hebben we een hele leuke actie! Kom bij de community en ontvang korting op een ticket voor #MM17NL.

Samen zijn tijdens #MM17NL

Wij willen graag met de hele community samen zijn tijdens #MM17NL. Elkaar allemaal in real life ontmoeten en samen nieuwe kennis op doen rondom Magento. Daarom hebben we een leuke actie voor jou als Dutchento Member. Als je je aanmeldt voor de Dutchento nieuwsbrief, ontvang je van ons een kortingscode van €25,- voor een ticket voor Meet Magento. Deze kortingscode kan toegepast worden op de regular ticket en op de regular ticket + afterparty.

Inschrijven nieuwsbrief

Die kans wil je niet laten liggen toch? Snel inschrijven voor de nieuwsbrief dus!

Voor meer informatie over Meet Magento en om je ticket te bestellen, bezoek de website: www.meet-magento.nl

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +