Win een Meet Magento Award tijdens #MM17NL!

feb
23
2017

Zoals jullie vast al wel voorbij hebben zien komen vindt op 10 mei 2017 Meet Magento plaats. Tijdens het event delen wij voor de derde keer op rij de Meet Magento Awards uit. Bedrijven, webshops en hun teams maken kans om deze mooie beloning te ontvangen voor hun harde werk van het afgelopen jaar. De Awards zijn verdeeld in vijf verschillende categorieën. Tijdens de speciale afterparty worden de winnaars van de Awards bekend gemaakt. Heb jij afgelopen jaar iets tofs gedaan met Magento? Schrijf je dan vooral in voor een van de Awards!

Nederlandse bedrijven, webshops en hun teams die het afgelopen jaar hard hebben gewerkt om mooie Magento projecten en shops te realiseren kunnen zich (laten) nomineren voor een van de Meet Magento Award. De Awards worden in vijf categorieën uitgereikt. De categorieën zijn als volgt:

Magento Community

Magento Community webshops kunnen zich aanmelden voor de Magento Community award. De webshop richt zich op de Nederlandse markt. Daarnaast is het van belang dat het hoofdkantoor gevestigd is in Nederland of dat de e-commerce partner gevestigd is in Nederland.

Magento Enterprise

Heb jij een mooie Magento Enterprise webwinkel gelanceerd? Magento Enterprise webwinkels kunnen zich aanmelden voor de Magento Enterprise award. De webshop richt zich op de Nederlandse markt. Daarnaast is het hoofdkantoor gevestigd in Nederland of is de e­commerce partner gevestigd in Nederland.

Magento 2.0

Sinds de komst van Magento 2 zijn veel nieuwe projecten gestart op en voor het nieuwe platform. Diverse Magento 2.0 projecten komen in aanmerking voor deze Award. Denk maar eens aan een webshop, training, evenement of extensie. Ook hier is het weer van belang dat het project zich richt op de Nederlandse markt. Dus heb jij iets tofs gedaan met Magento 2, schrijf je dan vooral in!

Community Project

Heb jij aan een project, module, event, oplossing of initiatief gewerkt dat positief bijdraagt aan de Magento gemeenschap in Nederland? Meldt je dan aan voor de Community Project award. De voorwaarde voor deze Award is wel dat dit op non-profit basis is.

Magento Innovatie

Leveranciers of ontwikkelaars van maatwerk of extensies voor Magento kunnen zich aanmelden voor de Magento Innovatie award. De ontwikkelaar richt zich met deze innovatie op de Nederlandse markt.

Bekendmaking genomineerden en de jury

De Awards worden ieder jaar groots aangepakt. De genomineerden voor de Awards worden geselecteerd door een expert jury. De jury bestaat uit: Willem de Groot, security expert en mede-oprichter van Byte. b.v.

  • Hans Voorn, digitaal marketeer & auteur Emerce
  • DirkJan Vis van ecommercenews.nl
  • Sjoerd Walinga van Concept7 Usability expert
  • Ray Bogman, bekend als Magento ‘dokter’ & auteur van het boek ‘Magento 2 cookbook’.

De genomineerden worden op 18 april bekend gemaakt. Vervolgens kan er tot 1 mei worden gestemd op hun favoriet.

Mis deze kans niet en zorg ervoor dat jij dit jaar beloond wordt voor je harde werk! Wij kijken enorm uit naar de aanmeldingen. ;) Inschrijven voor een Meet Magento Award kan tot en met 31 maart 2017 via: www.meet-magento.nl

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +