Vacature PHP programmeur

feb
7
2018

Experius: een uitdagende werkplek

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan is Experius wat voor jou! Een baan bij Experius betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.

Start met een kop koffie en dan?!

Als backend developer houd jij je bezig met het (door)ontwikkelen van maatwerk modules voor de klant. Hierbij denk jij gelijk aan bijv. een koppeling met een ERP- systeem of payment serviceprovider. In de ochtend ben je druk bezig geweest met een nieuwe B2B webshop. De uren vliegen voorbij, na de pauze begint je support shift. Je helpt nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento Webshop. Je bent de komende drie uur wel even zoet. Toch hou je net nog wat tijd over voordat de werkdag er weer op zit. Je helpt mee aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop hebben ontwikkeld. Gezien de innovatieve aard van Experius ga jij je ook bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve extensies en koppelingen voor Magento.

Wij vragen

  • Wij zijn zowel op zoek naar een medior als een senior back-end developer
  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt een achtergrond in de ICT/ IT
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL
  • Je snapt het principe van een MVC framework
  • Ervaring met Magento is een pré
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kan goed samenwerken in een team waarbij je elkaars expertise uitwisselt
  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

Waarom kiezen voor Experius?

Wij bieden jou een uitdagende werkplek en een Great Place to Work in één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel eens lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend. In 2018 gaan we weer een weekendje weg, waar naartoe? Solliciteer en kom erachter!

Binnen Experius kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, premievrij pensioen, laptop van de zaak en persoonlijke coaching sessies.

Ja, ik wil deze baan!

Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van het Experius team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Evelien via het nummer 030-8200238.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is oprichter van Dutchento en Meet Magento. Hij is verkozen tot Magento Master in 2019 en zit in de Board of Directors van de Magento Association. Meer over guido: gui.do
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +