Laatste gratis tickets nog beschikbaar: Dutchento NieuwjaarsborrelMagento Community Nederland

Vacature: Front-end developer bij Experius

jul
14
2017

Experius: een uitdagende werkplek

Experius is een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland

Start met een kop koffie en dan?!

Je schiet een collega van backend aan om een nieuw te bouwen functionaliteit door te spreken. Na dit overleg weet je precies waar de data vandaan gaat komen en hoe deze eruit komt te zien. Met deze nieuw verkregen data ga je de HTML opzetten, stylen en interactief maken met Javascript en SASS. Na de pauze begint je support shift. Hierin help je bestaande klanten met het oplossen van problemen of het inbouwen van nieuwe functionaliteiten in hun bestaande webshops. Zodra de nieuwe functionaliteit is ingebouwd en klaargezet op een acceptatieomgeving bel je de klant op om uitleg te geven over de nieuwe feature en wanneer alles naar wens is zet je het live via onze Git deployment workflow.

Je hebt nog wat tijd over, een mooi moment om te werken aan het stukje innovatie. Je bent al een paar weken in de verloren uurtjes bezig met de optimalisatie van onze front-end tools. Je hebt een handige nieuwe sass-linter toegevoegd aan onze nieuwe gulp taskrunner. Aankomende vrijdag ga je deze nieuwe feature presenteren tijdens het front-end chapter overleg aan je collega’s onder het genot van een biertje.

Wij vragen

  • Wij zijn zowel op zoek naar een medior als een senior Front-end Developer.
  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt een achtergrond in de ICT/ IT.
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je beschikt over een sterke kennis van HTML, CSS en kan overweg met jQuery.
  • Ervaring met Magento is een pré.
  • Ervaring met SCSS en PHP is een pré.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kan goed samenwerken in een team met developers en designers waarbij je elkaars expertise uitwisselt.
  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen met gebruiksvriendelijkheid vooropgesteld.

Waarom kiezen voor Experius?

Wij bieden jou een uitdagende werkplek en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen Experius is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als Front-end Developer gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend.

Ook kan je binnen Experius rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, premievrij pensioen, laptop van de zaak en persoonlijke coaching sessies.

Ja, ik wil deze baan!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij het Experius team komen versterken, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar evelien@experius.nl. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Evelien via het nummer 030-8200238.

Guido X Jansen

Guido X Jansen

Oprichter Dutchento
Guido is conversie & usability specialist en oprichter van Dutchento. Hij is Community Manager voor Magento in Nederland en initiatiefnemer van de Meet Magento events.
Guido X Jansen
Guido X Jansen
Guido X Jansen

Laatste posts van Guido X Jansen (bekijk alle posts)

© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief
Help Dutchento gave(re) dingen te doen!Ontvang exclusieve rewards!
+ +