Laatste gratis tickets nog beschikbaar: Dutchento NieuwjaarsborrelMagento Community Nederland

Magento Unconference Nederland

aug
1
2016

Wat is een Magento UnConference

Magento Unconference NederlandDe Magento Unconference oftewel MUC die nu in Nederland wordt georganiseerd is een driedaags event, eventueel zelfs met overnachting op lokatie. Het is een conferentie waar kennis delen, elkaar ontmoeten en fun centraal staat. Er wordt geen programma bepaald van te voren. Enkel de lege tijdsblokken. Deze worden door de MUC’ers ingevuld op de eerste dag. Het programma is druk, toch is er veel ruimte om met elkaar te kunnen kletsen, sparren en samenwerken. Ontbijt, lunch, koffiepauze, avondeten en borrelen zijn een actief onderdeel van het programma.

Voor wie is de MUC

Er zijn 100 plekken. En die plekken zijn in eerste plaats voor Magento (frontend) developers. Maar ook zeker leuk voor Magento e-commerce specialisten en marketeers die linksom of rechtsom met Magento te maken hebben. Deze verschillende kennis en kunde van de aanwezigen maken het programma en de gesprekken zeer divers. Omdat de aanwezigen niet alleen qua vak zeer divers zijn, maar ook in taal, is de gesproken taal van in ieder geval de sessies en plenaire gedeeltes in het engels. Op deze manier voelt iedere MUC’er zich welkom.

MUC zeer geschikt voor hele teams

De Magento Unconference is juist ook zeer geschikt voor teams die met Magento werken. Kennis delen en vergaren. Samenwerken met elkaar en anderen, ideeën opdoen en met elkaar proosten.

Het programma van een Magento Unconference

Iedere MUC’er kan dus mee beslissen over het programma en zelfs onderdeel worden van het programma. Er zijn 16 plekken voor sprekers. En iedere MUC’er kan zowel luisteraar als spreker zijn. Op de eerste avond mag iedereen aangeven waarover hij of zij graag een sessie wil houden. Hierna mag ook iedereen zijn voorkeuren aangeven. De sessies met de meeste stemmen worden ingepland.

Wanneer en waar is #muc17nl

De Magento Unconference in het weekend van 25 tot en met 27 augustus 2017 . De lokatie is Fort aan de Klop in Utrecht. Deze lokatie is zeer geschikt als event voor 100 mensen en met een ‘los’ karakter. Er is veel buitenruimte en ruimtes waar je goed kunt pauzeren en verschillende kleine(re) sessieruimtes. Daarnaast is het een Fort. Meer zouden we er niet over hoeven zeggen ;) Toch ter informatie nog enkele foto’s:

Overnachten mogelijk #muc17nl

Omdat dit event niet stopt om 17 u, maar juist ook in de avond activiteiten en ontmoetingsmomenten heeft, is er ook de mogelijkheid om te blijven slapen. Er zijn wel een beperkt aantal slaapplekken (45 stuks) op de lokatie zelf. In de omgeving zijn er voldoende hotels en campings. En gewoon thuis slapen kan ook altijd, maar wordt niet aangeraden.

Tickets kopen voor de #muc17nl

Je kunt kiezen uit 3 verschillende ticketsoorten:
MUC (inclusief ontbijt, lunch, diner en drankjes)
MUC + bed (2 nachten slapen )
Supporter + MUC + bed (Als supporter betaal je 50,- extra en word je ambassadeur van het event, dit zullen wij ook melden)

Kom je alleen naar de MUC en ga je s’avonds naar huis of slaap je ergens in de buurt? Dan koop je een MUC ticket. Kom je naar de MUC en blijf je het weekend, dan koop je een ticket MUC + bed. Of word je zelfs Supporter en help je met zo een handje mee om het event een succes te maken, koop dan het Support + MUC + bed ticket. Het is aan jou.

Website & tickets

Bekijk hier de informatie en bestel je tickets: http://nl.mageuc.org/

© Copyright 2008 - 2018 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief
Help Dutchento gave(re) dingen te doen!Ontvang exclusieve rewards!
+ +