Uitgelicht: sponsors #mm16nl

mrt
21
2016

Gezien de volgende sponsoren van Meet Magento alweer binnen zijn, geven we weer een kleine update! Wij hebben de volgende sponsors op een rijtje gezet:

Smile
Smile, marktleider voor de integratie van open source oplossingen. Het bedrijf Smile bestaat uit een team experts in webarchitectuur en open source oplossingen. Smile heeft meer dan 700 werknemers wereldwijd en wordt erkend voor zijn expertise in open source op tal van gebieden. Het is toonaangevend in Frankrijk wat de integratie van open source oplossingen betreft. Ons motto: zorg dat het eenvoudig en nuttig is zodat het goed werkt. Smile is sinds 1995 actief betrokken bij de uitbouw van het internet en heeft een aantal van de grootste Franse websites gemaakt. Deze websites zijn erg waardevol en hebben veel bezoekers. Smile werd ook gekozen door enkele van de grootste Franse bedrijven om strategische intranetoplossingen te produceren en te onderhouden voor honderden gebruikers en duizenden transacties. Dankzij voortdurende investering in technologische controle kan Smile snel inspelen op trends en producten beheren, zodat we onze cliënten de meest doeltreffende en veiligste open source oplossingen kunnen aanbieden.

logo_smile_netherlands

JMango360
Een steeds groter gedeelte van de E-Commerce omzet wordt gedaan vanaf mobiele devices. JMango360 is een
platform dat Magento webwinkels in staat stelt om op eenvoudige wijze native m-commerce apps te maken op basis van hun bestaande Magento Community webshop (vanaf versie 1.7). Voordeel is dat je geen ontwikkelkosten kwijt bent, je betaalt alleen maandelijks een lage abonnementsfee. Een eigen app leidt tot een hogere omzet, betere conversie, een innovatieve uitstraling en nog meer betrokkenheid van je beste klanten.

jmango360

We/Provide
We/Provide is een allround webbureau. Voordat we ook maar een pixel plaatsen, gaat het Strategy-team altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo ontwikkelen we samen ijzersterke en eenduidige strategieën. Wilde ideeën zet het Creativity-team om in gedurfde, functionele en intuïtieve concepten en designs. Passend bij een bedrijfsnaam, corporate huisstijl, merk, dienst of product. Het Technology-team verzorgt de technische realisatie van alle soorten webapplicaties: van websites en apps tot webshops en alles daarbuiten. We/Provide is zeer actief op het gebied van e-commerce en de ontwikkeling van webshops en heeft diverse Magento– en WordPress specialisten in huis. Alle bijkomende zaken zoals hosting, copywriting, online marketing heeft We/Provide in eigen huis.

We Provide logo

ZEO
Zeo geeft je bedrijf online spierballen. Wij versterken je online positie door een Magento shop te ontwikkelen die gebruikersvriendelijk is én een mooi design heeft. Onze Magento shops zijn ook goed vindbaar! Als online marketing en webdevelopment bureau hebben wij de expertise in huis om jouw positie te versterken online. Zterk. Zó Zeo! Een persoonlijke aanpak van onze enthousiaste specialisten staat hierbij centraal! Samen ontwikkelen we je Magento shop, zodat hij klaar is om je doelgroep te bedienen. Maar onze specialisten gaan een stap verder. Ze helpen je (met veel plezier) om je online marketing ook strak te zetten. Zlim. Zó Zeo!

zeo-logo

Kijk op www.meet-magento.nl voor meer informatie over Meet Magento 2016 en om tickets te bestellen.

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +