Tweede editie So You Think You Can Sell tijdens #MM17NL

mrt
29
2017

Een webshop hebben is hard werken. Een webshop hebben die converteert, dat is ook nog eens juiste business keuzes maken. Bereik je wat je wil bereiken? Is het design van de webshop aansprekend? Bereiken we op deze manier wel de juiste bezoekers? En voldoet je webshop aan de e-commerce standaard van nu? Deze vragen beantwoorden de experts van de sessie So You Think You Can Sell tijdens Meet Magento op woensdag 10 mei! Durf jij het aan?

Tijdens de vorige editie van Meet Magento in 2016 hebben wij het concept So You Think You Can Sell gelanceerd. Het bleek een succes! Een expert jury bekijkt live jouw webshop en stelt vragen en geeft tips waar je direct mee aan de slag kan.

Henk Valk, e-commerce specialist bij vechtsportonline.nl, was vorig jaar een van de gelukkigen om het podium op te mogen tijdens So You Think You Can Sell. Achteraf was Henk super blij dat hij hiervoor gekozen was, omdat het hem zeer waardevolle tips opgeleverd heeft. Henk zegt:

“Het is toch wel de beste manier om dingen te kunnen leren. Zelf zit je elke dag naar hetzelfde te kijken en anderen kijken er met een frisse blik naar. Die zien dingen die wij zelf dus niet zien. Vandaar dat het dus heel goed is om er een blik op te laten werpen door een ander.”

Benieuwd hoe Henk het allemaal ervaren heeft? Lees hier dan het hele interview >

SYTYCS

De expert jury van 2017

  • Patrick Petersen, Online and content marketing strategist bij AtMost
  • Guido Jansen, Chief Psychology Officer bij Euroflorist
  • Martin van Kranenburg, Docent & trainer conversie optimalisatie, online persuasion bij o.a. Beeckesteijn Business school
  • Chris Wormhoudt, art director/co founder bij Woodpack

Jouw Magento webshop onder de loep laten nemen ?

Laat jouw webshop onder de loep nemen door onze expert jury. Ga naar huis met waardevolle tips om direct aan de slag te gaan. 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +