Training: Aan de slag met Magento 2 JavaScript

apr
30
2018

De frontend van Magento 2 biedt krachtige mogelijkheden, maar is voor beginners vrij complex. Terwijl het initiele HTML document, zoals dat van de Magento shop naar de browser vliegt, wordt gegenereerd aan de hand van XML layout, Block klassen en PHTML templates, wordt die statische HTML aangevuld met dynamische JavaScript code: JavaScript componenten zijn modulair opgebouwd, worden ingeladen via RequireJS en worden aangevuld met Knockout logica – de ultieme mix noemen we uiComponenten. Ook al wordt dit systeem vaak verguisd vanwege zijn complexiteit, feit is dat je als frontend developer deze JavaScript laag aan de knie moet krijgen om succesvol shops door te ontwikkelen.

Training a.s. donderdag (03 mei 2018)
Op donderdag 03 mei 2018 organiseert Yireo weer een Magento 2 JavaScript training (Theming II) met daarin een grondige uitleg van RequireJS en KnockoutJS – zowel als los framework als binnen Magento. Zo leer je bijvoorbeeld om te gaan met de minicart – een uiComponent met subcomponenten, templating, observables en nog meer toeters en bellen. Terwijl de minicart relatief eenvoudig is, wordt er ook uitgebreid stil gestaan bij de checkout zelf – het grootste uiComponent van allemaal. Om uiComponenten goed te snappen wordt er tijdens de cursus ook goede aandacht besteedt aan enkele basis-concepten van JavaScript zoals prototyping en invocation patterns. Met de JavaScript training van Yireo weet je zeker dat je een goede kickstart krijgt in de Magento 2 frontend.

Klik voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijving.

Jisse Reitsma
Jisse Reitsma is eigenaar van Yireo, programmeur en trainer. Naast Magento extensies programmeren geeft hij regelmatig Magento 2 developer trainingen. In 2017 werd hij benoemd tot Magento Master Mover 2017. Hij organiseert ook events zoals Magento 2 Seminar en MageTestFest.
Jisse Reitsma
Jisse Reitsma
Jisse Reitsma

Laatste posts van Jisse Reitsma (bekijk alle posts)

Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +