Start-up H&O e-commerce specialisten groeit en presteert sterk in 2015

jan
21
2016

H&O e-commerce specialisten, gespecialiseerd in het bouwen van Magento webshops, groeide in 2015 explosief. Het bedrijf realiseerde in de afgelopen twee jaar een opmerkelijke omzetstijging van 243 procent. Tevens telt H&O een verdubbeling van het aantal medewerkers ten opzichte van het jaar daarvoor.

H&O is inmiddels uitgegroeid tot een team van dertien medewerkers. Dit komt neer op een groei van 117 procent in 2015. Ook in 2016 verwacht het bedrijf deze stijgende lijn door te zetten. “We hebben de ambitie om het komende jaar in groei te verdubbelen. De enige belemmering die verdere groei op dit moment in de weg kan staan is het arbeidsklimaat waarin goede developers zeldzaam zijn”, vertelt Erwin Otten, eigenaar van H&O.

In 2015 werkte H&O aan grote projecten, waaronder aan de vernieuwing van de webshops voor franchisebedrijven D.I.O. Drogisterij met meer dan 200 filialen en Haco wonen & slapen met 25 filialen. Ook de webshop voor FitForMe, online specialist in voedingssupplementen, werd volledig vernieuwd. Dit project bracht H&O een leuke samenwerking met payment service provider Adyen, waarbij de ontwikkeling van een abonnementenmodule -die het eenvoudiger maakt om producten in abonnementsvorm aan te bieden binnen een webshop- werd gerealiseerd.

Paul Hachmang, mede-eigenaar van H&O: “In de afgelopen zeven jaar heeft H&O grote stappen gemaakt en zich ontwikkelt tot bekwame Magento-partij. Door de grote toename in het aantal aanvragen, kunnen wij kritisch bekijken of er een goede match is met een opdrachtgever. Dit resulteerde het afgelopen jaar in het aantrekken van grote marktspelers.”

H&O e-commerce specialisten is sinds 2009 gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van webshops op basis van Magento Enterprise.

Roy de Vries

Roy de Vries

Van 2012 t/m 2015 blog manager van Dutchento. Roy hield zich onder meer bezig met het publiceren van blogposts, bedrijfsprofielen, vacatures, nieuwsbrieven, de agenda en Dutchento's sociale media.
Roy de Vries
Roy de Vries
Roy de Vries
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +