Sponsors uitgelicht #mm16nl

apr
7
2016

Over vijf weken is het al zover..Meet Magento 2016! Wij zijn blij dat het bijna zover is en dat we weer een aantal nieuwe sponsoren kunnen uitlichten die Meet Magento mede mogelijk maken.

Isaac
Wij bouwen bruikbare oplossingen voor complexe online vraagstukken door internettechnologie logo-isaac-pms doelmatig in te zetten. Steeds met een meetbaar voordeel! Gebruikersgemak, veiligheid en robuustheid staan daarbij altijd voorop. Complexiteit in projecten inspireert ons om steeds opnieuw te excelleren. Deze passie vindt zijn oorsprong in de mensen die bij ISAAC werken: We love .complexity!

Isaac

Divante
Divante werd opgericht in 2008 en levert sinds toen hoogwaardige e-commerce diensten. Wij
verbinden geweldige technologie met zakelijke aanpak. Wij combineren de soft skills, zoals communiceren met harde skills, zoals programmeren. Divante ondersteunt haar opdrachtgevers bij het creëren, ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe afzetkanalen. Wij helpen online winkels, producenten, distributeurs en winkelketens bij het implementeren van e-commerce oplossingen, invoering van systemen en het ontwerpen en uitvoer
en van marketingcampagnes.

divante-logo
Kega

Kega brengt retail verder. Kega biedt geïntegreerde oplossingen in het samenspel van Marketing en IT, waarmee klanten hun potentieel maximaal kunnen benutten. Als inspirerende sparringpartner bezitten wij het vermogen om strategisch denken te combineren met regelen en doen. Kega richt zich op (inter)nationale retailers en A-merk fabrikanten. Onze passie is retail verder brengen, dit doen wij vanuit onze merkwaarden: innovatief, strategisch doordacht en ondernemend.

kega_logo
Pocketshop
Een native shopping app van PocketShop is een mobiele webshop speciaal gemaakt voor de smartphone. Deze shopping app kan gedownload worden in de Apple App Store of Google Play. De producten van je webshop zijn zo altijd mobiel beschikbaar. Wanneer de app is gedownload kan er op ieder moment overal gewinkeld worden. De native Shopping App wordt gevuld en gesynchroniseerd met bestaande back-end systemen van de meest bekende e-commerce platformen, zoals Magento.

logo-pocket-shop

MediaCT
MediaCT is het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau, gespecialiseerd in het Magento platform. Als strategisch partner op het gebied van techniek bieden wij het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en in de optimalisatie en doorontwikkeling van bestaande webwinkels.

Logo-MediaCT-710x170

Madia
Wij zijn dé strategische partner voor jouw (omni-channel) e-commerce platform. Samen stellen we doelen en wat er nodig is om deze te bereiken. Zelden is een webshop ‘recht-toe-recht-aan’, met meer dan 8 jaar Magento ervaring hebben wij voor iedere vraag de juiste (maatwerk) oplossing.

madia-logo

Lijkt het jou ook wat om sponsor te zijn op Meet Magento? Kijk dan snel op www.meet-magento.nl. Kijken op de website kan natuurlijk ook gewoon om je ticket te bestellen!

 

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +