Sponsors uitgelicht #mm16nl

apr
20
2016

Het aftellen is nu toch wel echt begonnen voor Meet Magento 2016. Wij hebben ook weer een aantal nieuwe sponsors die met ons samenwerken om het event te realiseren. Daarom vertellen wij hier met trots welke nieuwe sponsors wij hebben.

Nexcess
Wij geloven in een service die verder reikt dan de traditionele definitie van hosting. Wij begrijpen dat in deze tijd veel meer nodig is dan alleen een goede hosting waar je de website kan bouwen. Je hebt een partner nodig. Sinds 2000 hebben wij het beste team en technologie gerealiseerd, die een website eigenaar zich maar kan bedenken. Nexcess is de juiste oplossing voor u.

Nexcess_Blue-horiz

Experius
Experius ontwikkelt doelgerichte oplossingen voor e-commerce waarmee de verkopen stijgen en de interne kostenposten worden verkleind. E-commerce platformen van Experius zijn van hoge kwaliteit waarbij de nieuwste technieken worden toegepast.Door korte communicatielijnen en Profesionele training helpen wij klanten om zelf het maximale uit hun webshop te halen.De wereld van e-commerce verandert en wij veranderen mee. Ontwikkelingen rond Magento en e-commerce houden wij scherp in de gaten en passen wij direct toe.

experius-logo-2015

Skyberate
Skyberate Internet Services B.V. is een onderneming welke zich sinds 2003 bezig houdt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige hostingoplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij ons bewezen op de internet services markt en geïnvesteerd in onze infrastructuur. De investering in onze infrastructuur betaald zich terug in de kwaliteit van onze hostingdiensten. Inmiddels voorzien wij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften en zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen.

logo

Picqer
Picqer is een super eenvoudig te gebruiken online tool voor het beheren van je magazijn. Speciaal gericht op webwinkels. Picqer zorgt voor professioneel voorraadbeheer, zo snel mogelijk bestellingen uitleveren en een gestroomlijnde inkoop. En brengt al je verschillende verkoopkanalen bij elkaar.

picqer-logo-2Jaagers
Jaagers is een e-commerce specialist. Wij kennen samen uw klant en maken van elke klantreis een feestje! We bouwen webshops voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. We vinden dat elke klant het recht heeft op een uitmuntende klantbeleving. We zijn trots op onze werken en kicken op onze mooie klantreferenties en goede beoordelingen. We kijken graag samen met u naar de best passende oplossing. We zijn Magento freaks. Het is dan ook het beste en meest gebruikte e-commerce pakket in de wereld. We houden standaarden hoog binnen ons bedrijf. Zo zijn we Magento Silver partner en zijn onze mensen Magento certified.

jaagers

Kijk op www.meet-magento.nl om alle sponsors van Meet Magento te kunnen bekijken. Natuurlijk ook voor het programma van Meet Magento en om je ticket te bestellen!

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +