Speakers announced #mm16nl

apr
4
2016

Ieder jaar is het weer spannend welke mooie en inspirerende verhalen we te horen gaan krijgen tijdens Meet Magento, want laten we wel wezen: daar doen we het voor! Vandaag is het zover..we kunnen de eerste sprekers bekend maken. Wij zijn natuurlijk super trots om de sprekers aan te kondigen!

Wie kunnen we verwachten en waarover gaat diegene nou eigenlijk vertellen? Bij het programma van 13 mei ligt de focus op development én (e)commerce & innovatie. Kijk snel hieronder wie ons alle facts tijdens deze fantastische dag gaan vertellen.

(E)commerce & innovatiesprekers1 (1)
Oprichter van Nelly.com en nu CEO van NA-KD.com, Jarno Vanhatapio, neemt ons mee in de wereld van fashion e-commerce met zijn verhaal: ‘Building the next generation fashion market place’. Marja Koster van Content Together vertelt ons alles over klantbeloftes en hoe je deze waar maakt, in haar verhaal: ‘Walk your talk, all the way’. En hoe gaat het nu eigenlijk als je een webshop hebt in Duitsland? Met welke verschillen krijg je dan te maken? Dat gaat Haike Spek van Fingerspitzengefühl ons tijdens deze dag vertellen.

Als CCO van JMango360 weet Eelco van Wijk als geen ander dat mobiele devices de belangrijkste middelen voor internetgebruik aan het worden zijn. Met ‘The App economy’ laat Eelco zien dat de m-commerce App onmisbaar wordt voor webwinkeliers. Hans Elshout van S&H Productfulfilmint gaat ons alles vertellen over de do’s and don’ts van e-fulfilment. Saima Alibhai van Bronto Software vertelt over alle in’s en out’s over e-mailmarketing tijdens haar presentatie: ‘Bjorn Borg Delivers a Consistent Brand Experience through Personalised Email Messaging.

Magento 2 mag natuurlijk ook niet missen. Daarom neemt Ben Marks ,Magento developer, ons mee in de roadmap van Magento 2. Ruud Lampers, CEO van Iconneqt wil ons gaan inspireren met zijn verhaal over slimme en nieuwe technologieën, waardoor we klanten beter en completer in beeld hebben en lokaal kunnen mailen. Pieter Stal van MultiSafepay geeft inzicht over het inzetten van apps voor m-commerce, met inbegrip van functies zoals QR betalingen en in-app betalingen. Na het verhaal van Theo van der Zee van ConversionReview, weten we allemaal hoe we de conversie kunnen optimaliseren voor webshops met weinig verkeer. Wytze Jan Atsma van Zanox laat ons kennismaken met affiliate marketing. zoals op welke manier 15-20% groei bereikt kan worden met affiliate marketing.

 

Development sprekers3
Ray Bogman van Supportdesk vertelt ons over het upgraden van Magento Enterprise 1.10.x naar Magento Community 1.9.x. Igor Bondarenko van Neklo gaat dieper in op Magento 2 extensies. Ook Jeroen Boersma en Nils Preuß nemen ons mee naar de nieuwe mogelijkheden van Magento 2. Matthias Zeis vertelt over de migratie van Magento 1 naar Magento 2 en wat daar allemaal bij komt kijken.

Marcel Hauri vindt het belangrijk om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken en vertelt daarom over data importeren. Rafael Dhoms deelt deze dag graag met het publiek hoe je composer op de juiste manier kan inzetten. Aric Watson van Nexcess laat zien hoe Varnish werkt met Magento en dan natuurlijk met name de integratie met Magento 2. Gezien we ook leren van iemand anders fouten, vertelt Alessandro Ronchi, lead magento specialist, over zijn persoonlijke ervaring van de afgelopen 8 jaar tijdens het starten van zijn eigen onderneming.

Jisse Reitsma van Yireo neemt alle ‘problemen’ waar de webwinkelier tegen aan loopt tijdens het runnen van de shop weg, met zijn verhaal: ‘Running Magento’. Alle tips en tricks zijn deze dag natuurlijk van harte welkom, daarom deelt Ivan Chepurnyi zijn tips met ons om efficiënt en snel modules te schrijven voor zijn klanten. Daarnaast vertelt Andriy Samilyak over alle nieuwe tools en Gordon Lesti vertelt alles over recommender systems.

Wij kunnen niet wachten om al deze mooie verhalen te horen! Wil jij er ook bij zijn? Bekijk op www.meet-magento.nl alle sprekers en bestel snel je ticket!

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +