So You Think You Can Sell?

mei
9
2016

Een mooie webshop. Dat wil iedereen natuurlijk, maar is die webshop ook wel logisch ingericht? Bereiken we wel de bezoekers, zoals we zouden willen? Kom naar ‘So You Think You Can Sell’ op dag 2 en ontdek het zelf.

What?
‘So You Think You Can Sell’ is een nieuw concept. Dit jaar gaan we voor het eerst zo interactief aan de slag, dat iedereen betrokken is en ontzettend veel leert. Het concept zorgt ervoor dat er op een nieuwe manier gekeken wordt naar een webshop.

How?
Er wordt een webwinkelier uit het publiek gehaald. De webshop van de webwinkelier wordt volledig onder de loep genomen door een expert jury. Alle belangrijke aspecten waaraan de webshop moet voldoen, worden bekritiseerd door de jury. Het draait hierbij dus om het optimale uit de webshop te halen, om uiteindelijk de bezoekers ook  daadwerkelijk tot klant te maken! Dit is niet alleen leerzaam voor de webwinkelier die op het podium mag staan, maar voor het hele publiek een echte eye opener. We krijgen nieuwe inzichten, waar we van te voren misschien nog nooit aan gedacht hadden. En dat is wat we allemaal willen toch? Een goed werkende webshop die leidt tot goede verkoop!

Where?
Tijdens dag 2 van Meet Magento natuurlijk. Zorg dat je om 16:00 uur klaar zit in de Polar zaal!

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.meet-magento.nl. Nog geen ticket? Wees dan snel en bestel er een! Tot vrijdag

Nadja van Dijk

Nadja van Dijk

Nadja is online redactiecoördinator bij Dutchento. Dit houdt in dat zij content voor de website bedenkt, creëert en schrijft, maar ook aangeleverde content op het juiste moment en op de juiste plek online zet. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de social media, nieuwsbrieven en is zij het contactpersoon voor bedrijven en particulieren. Tevens is Nadja medeverantwoordelijk voor de communicatie & marketing rondom Meet Magento Nederland.
Nadja van Dijk
Nadja van Dijk
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +