Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Samenvatting
Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort bouwde de Magento webshop voor Wijnhandel Slijterij Brouwer uit Soest/Maarn.

Oplossing voor Wijnhandel Slijterij Brouwer
Brouwer is hiermee voor op veel van zijn collega's. Alle ruim 3.000 artikelen in het assortiment kunnen op de site worden besteld. Voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag gratis afgeleverd in de regio.

Binnen de webshop is ook een onderdeel 'Partyservice' ingericht. Hier kunnen klanten partytenten, biertaps, serviesgoed, bestek en alle andere benodigdheden voor een mooi feest huren. Via de webshop kunnen klanten alles uitzoeken en direct online een gespecificeerde offerte aanvragen.

Vicus realiseerde een koppeling met het winkelautomatiseringssysteem Microcash. Daardoor zijn de voorraden die in de winkel aanwezig zijn ook online beschikbaar. Er wordt dus nooit meer verkocht dan in de voorraad aanwezig is. Tijdige levering is daarmee gegarandeerd.

Wijnhandel-Slijterij Brouwer is een vertrouwde naam voor wijn- en gedistilleerd liefhebbers binnen de gemeente Soest en Maarn (Utrechtse Heuvelrug).

Dit familiebedrijf is in 1927 opgericht door opa Jan en later door Wim sr. (pa) en Dien (ma) overgenomen en was altijd gevestigd aan de Steenhoffstraat in Soest, van waaruit Wim (jr.) in 1990 de deuren van het filiaal opende aan de Tuindorpweg in Maarn.

In 2012 openden Wim en Ingrid de deuren aan Plein van Zuid 32-34 in Soest-Zuid, 13 jaar nadat de winkel aan de Steenhoffstraat dicht was gegaan.

Over Wijnhandel Slijterij Brouwer
Brouwer is al 22 jaar gevestigd in Maarn. Brouwer junior trad in de voetsporen van zijn vader en grootvader, die van 1926 tot 1999 met slijterij Brouwer een begrip waren in Soest. In Maarn is de slijterij in 2011 uitgeroepen tot één van de tien beste van het land. De filosofie van slijterij-wijnhandel Wim Brouwer is het tegemoetkomen aan een beleving en het gevoel van de (wijn)drinker.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.wijnhandel-slijterij.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +