Wesco

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

In de officiële Wesco online shop ontdekt u de kleurige wereld van Wesco! In onze uitgebreide range vindt U hoge kwaliteit maar ook optimaal functionele producten met het onderscheidende WESCO design. Van afvalbakken tot keuken- en badkameraccessoires of broodtrommels: onze uitgebreide range van producten helpt u om uw huis nog mooier te maken! Of het nu gaat om onze Baseboy, Pushboy, Kickboy, Kickmaster of special designs zoals Kneasy, Liftmaster of Spaceboy, al onze afvalbakken zijn hoogst veelzijdig.

Het functionele en trendy design maakt keukens, badkamers, kinderkamers of uw werkplaats aantrekkelijker om te zien. Zoekt u manieren om meer kleur in uw keuken te brengen? Ga dan voor een eye-catching statement item! Onze Classic broodtrommel, Grandy of Breadboy garanderen individueel design in uw keuken. Voor hen met minder ruimte maar die toch een stijlvolle broodtrommel in de keuken willen: zoek niet verder dan de ruimte besparende Single Breadboy of de Single Grandy. Keukenaccessoires in dezelfde kleuren zijn natuurlijk een essentieel detail. Van koekjestrommel tot voorraadbussen en kruidenmolens door naar onze cult retro weegschalen; we hebben alles waar keukenfans van dromen.

Als U zoekt naar een super bewaar oplossing, een all-rounder, dan is de Superball precies wat u nodig heeft! Met z'n optimale formaat en z'n ronde vorm kan hij gebruikt worden in de keuken, badkamer, kinderkamer of op het werk. Een keurige en kleurige oplossing! Trouwens, hier nog een tip: het is de moeite waard regelmatig in de WESCO online shop langs te komen voor interessante aanbiedingen en promoties voor U! Dus waar wacht U nog op? Ontdek zelf onze uitgebreide WESCO range en breng nog meer kleur in uw leven! Wij wensen u plezierig shoppen in de WESCO online shop!
Bekijk deze Magento webshop: http://www.wesco-shop.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +