Vesta

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Vesta is een begrip en behoort tot een van de beste en meest bekende woonwinkels van Noord Nederland. Vesta wil haar bereik vergroten door vanuit de ‘bricks-’ ook vanuit de ‘clicks-formule’ te opereren. Voor het realiseren van haar doelstellingen is Vesta de samenwerking met MediaCT aangegaan wegens het goede voortraject en de ondersteuning die MediaCT bij een dergelijk project biedt. Gebouwd in Magento Community vormt de goede, conversiegerichte en op maat gemaakte webwinkel de logische stap met het perspectief op de toekomst.

Bricks & Clicks


Door het inzetten van de Bricks & Clicks formule wil Vesta niet alleen haar bereik vergroten, maar ook door middel van de webwinkel de fysieke winkel ondersteunen en complementeren. De strategie maakt het mogelijk je te oriënteren op het internet en je aankoop in de fysieke winkel te doen en visa versa. Ter positionering en vermarketing zet Vesta hoog in op online marketing. MediaCT helpt hier bij met betrekking tot de te volgen strategie en online marketing middelen.

Advisering


MediaCT fungeert als partner met de invulling van de wensen en behoeften van Vesta.nl. MediaCT heeft de webshop technisch en inhoudelijk laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Proactieve advisering vindt plaats tijdens de ontwikkeling van de webwinkel als ook na de oplevering. MediaCT adviseert door middel van praktische adviezen over de uitvoering en invulling van het productassortiment, aan te bieden diensten en de te volgen online marketingstappen. Dit maakt het voor Vesta mogelijk haar productportfolio, haar SEO en internetmarketing op een efficiënte wijze in te richten.

Doel


Tijdens de gehouden strategische sessie zijn duidelijke doelen naar voren gekomen. Vesta wil met de webwinkel:

  • het aantal bezoekers van de webshop vergroten

  • de webwinkel inzetten om het verkeer naar de fysieke winkel te vergroten

  • een nieuwe en bredere doelgroep aantrekken

  • betrokkenheid en activatie bewerkstelligen bij klanten Vesta

  • de nieuwsbrief database vergroten


Persoonlijk, betrokken en advies


De webshop van Vesta maakt het aantrekken van een nieuwe doelgroep en nieuwe bezoekers mogelijk. Grenzen en beperkingen zijn weggenomen. Vesta.nl is zeer toegankelijk, gebruiksvriendelijk en geeft een perfecte reflectie van de fysieke winkel. Daarmee behoudt het zijn persoonlijke karakter. Door hoog in te zetten en het goed faciliteren van interieuradvies-aanvragen stimuleert Vesta betrokkenheid en activatie. Klanten kunnen zich geheel vrijblijvend inschrijven voor een persoonlijk en passend interieuradvies van een van de professionals van Vesta. De hulp kan bestaan uit het maken van een tekening tot het geven van een totaal advies. Vesta helpt je zo goed mogelijk je droom op papier te krijgen. Laat je het interieurontwerp ook door Vesta uitvoeren dan is dit advies geheel gratis.

Eindresultaat


Vesta.nl is gebouwd in Magento Community. Het eindresultaat is een toegankelijke, persoonlijke, snelle en voor conversie geoptimaliseerde webshop. Door middel van goede techniek, actieve online marketing en een persoonlijke online benadering is er nu al sprake van een grote toename in het aantal bezoekers, interieuraanvragen en verkopen. Een geslaagd project waar met veel liefde en inzet aan is gewerkt.

Waarom Vesta.nl?


Vesta.nl is een webshop waarin je je thuis voelt. Vesta.nl ademt de gezelligheid van de winkel en de producten die worden geleverd. Vesta biedt een groot verscheiden assortiment. De interieurspecialisten van Vesta zijn continu op zoek naar unieke, nieuwe, passende, stijlvolle woonideeën waarmee je van je huis echt je thuis kunt maken. Vesta biedt de meest gebruikte betaalmogelijkheden aan waarmee je veilig, snel en simpel online kunt betalen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.vesta.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +