Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2020

De Klant

Van Kooten Tuin en Buiten Leven is de specialist als het gaat om buitenverblijven, overkappingen en tuinmaterialen. Hedendaags is Van Kooten met de webshop en de 7 showrooms in Nederland en België marktleider op het gebied van buitenleven.


De opdracht

Na de keuze om de labels en domeinen samen te voegen tot één sterk merk (Van Kooten Tuin en Buiten Leven) en de migratie van Magento 1 naar Magento 2 bleven de resultaten en prestaties achter. Zowel organisch verkeer als conversie bleef achter. Het was aan Hypershop om voor het hoogseizoen van 2020 alles optimaal te laten presteren.


Het resultaat

Na een uitgebreide audit van de Magento 2 webshop en het SEO migratie traject heeft Hypershop een plan op kunnen stellen om de prestaties zo snel mogelijk te herstellen. Er kwam een grote lijst met optimalisaties naar voren op het gebied van sitestructuur, performance en UX.

Van Kooten draait nu op ons eigen HyperStack platform en overbodige custom code, fixes en extensies zijn verwijderd wat resulteert in een stabiele shop. Op het gebied van navigatie en structuur is de situatie zo ingericht dat indexactie door Google en gebruikerservaring voor bezoekers optimaal is.


Dit alles hebben wij gerealiseerd in slechts 4 maanden. Benieuwd naar de volledige case? Bekijk deze case op Hypershop.nl/cases.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +