Unlimited Health

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2015

Unlimited Health opent voor iedereen de deur naar optimale vitaliteit. Vitaliteit heeft álles te maken met gezonde voeding, beweging en ontspanning. Een mentale veerkracht om ú tegen te zeggen, bruisen van energie en in het bezit zijn van een sterk en gezond lichaam: wie wil dat niet? Dus stijgen de verkopen explosief!

Met de verouderde osCommerce webshop en financiële en logistieke systemen kwam de organisatie echter steeds meer klem te zitten. Er was behoefte aan een andere insteek. Magento kwam in beeld in combinatie met King Business Software met de VOSBA e-solutions middleware oplossing van Vicus ertussen voor de optimale integratie.

Bijzonder in dit project is dat Vicus samen met King dealer Van Zutphen en natuurlijk het team van Unlimited Health in maar liefst een kleine 4 weken de gehele online en offline automatisering heeft vervangen.

Unlimited Health heeft sinds 1 januari 2015 0.20 uur een volledig vernieuwd integraal e-commerce platform. Op de achtergrond worden voorraden in meerdere magazijnen beheerd. Via het achterliggende backofficesysteem werken de fysieke filialen en de webwinkels integraal met elkaar samen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.unlimitedhealth.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +