United Nude

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Een architect die buiten zijn leest gaat? Jawel…, architect Rem D. Koolhaas doet het. De flamboyante Rem D. Koolhaas ontwerpt schoenen voor het Nederlandse merk United Nude.
In elke, door Koolhaas ontworpen, schoen is een architectonisch element terug te vinden. Het merk wordt dan ook gelabeld als een high-end brand en zijn er verschillende celebrities die zweren bij de creaties van Koolhaas.
Aan Jaagers de taak om deze internationale brand te voorzien van een B2C web shop. Het gecompliceerde van deze case was dat Jaagers te maken kreeg met fysieke winkels. Het was dan ook van belang dat het voorraadmanagementsysteem gekoppeld werd aan de web shop.
Hiervoor is een Point of Sale-module gemaakt, waarbij de authentieke kassa vervangen werd door de hedendaagse tablet. Personeel in de fysieke winkels rekenen voortaan af op de tablet, wat er toe leidt dat de voorraad direct wordt bijgewerkt. Ook in de web shop!
Jaagers gaat zelfs een stapje verder voor United Nude. Na een plaatsen van een order, wordt er niet alleen gekeken naar de logistieke afstand. Daarnaast wordt de actieve voorraad per winkel meegenomen in het proces van distribueren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de voorraadstromen van United Nude, wereldwijd, zo effectief mogelijk op elkaar zijn afgestemd.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.unitednude.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +