TW Steel

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

Nederlands ontwerp, groot in visie en ongeëvenaard in stijl: wij geven tijd een heel nieuwe dimensie. Wij zijn er trots op anders te zijn en ontlenen kracht aan grootte. Sinds het begin in 2005 hebben we de horlogewereld opgeschud.

We doen het anders dan alle anderen. We stappen af van gebaande paden en ontdekken nieuwe werelden. Staal vormt het uitgangspunt van onze ontwerpen en we laten vorm en functie samengaan in horloges van Zwitserse topkwaliteit.

We verontschuldigen ons niet voor het feit dat we anders zijn, net zoals de trotse dragers van onze horloges. Het is een kunst om je stijlvol te onderscheiden, dat vergt zelfvertrouwen en lef. Dit zijn dan ook niet zomaar horloges, het zijn statements.

Laat er geen twijfel over bestaan, groot en groots gaan bij ons hand in hand. Om indruk te maken moet je gewicht in de schaal leggen. Ons merk heeft een stalen signatuur, een expressieve vormgeving en een krachtige persoonlijkheid. Ton Cobelens tekent voor het unieke ontwerp van de horloges en is ook betrokken bij het creatieve proces van elk model.

Ton en zijn zoon Jordy zijn samen de motor achter ons merk. Ton is het creatieve brein, Jordy zet ons internationaal op de kaart. De ervaring en scherpe geest van vader en zoon sturen onze creativiteit en ondernemerschap.

Ons bereik is internationaal. Waar ter wereld je ook bent, een horloge dat je persoonlijkheid onderstreept en je niet de wereld kost, is altijd binnen handbereik.

De tijd staat niet stil en dat doen wij ook niet. Wij zijn continu in beweging met onze innovatieve ontwerpen en daardoor zijn we anderen altijd een stap voor.

Wij zijn TW Steel.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.twsteel.com
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +