Tuin en Water

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2008

TuinenWater.nl is een initiatief van DVC beregening B.V, een expert op het gebied van beregenings-installaties en waterontharders. Door de jarenlange ervaring van DVC in de tuinbranche bent u bij TuinenWater.nl verzekerd van scherp geprijsde topproducten, een snelle afhandeling van uw orders, een betrouwbare service-helpdesk en uitstekende leveringscondities. Het gemak van tuinenwater.nl

TuinenWater.nl is dé ideale winkel voor hoveniers en andere tuinprofessionals. U kunt er 24 uur per dag terecht voor alles op het gebied van tuinberegening en -onderhoud tegen zeer scherpe prijzen. Naast het uitgebreide assortiment van Rain Bird, Hunter, Toro, Pedrollo, DAB, Grundfos, GARDENA kunt u op TuinenWater.nl ook de complete machine-range van Flymo bestellen.

Waarschijnlijk heeft u al ervaring met het aankopen van boeken en cd’s via internet en nu kunt u dus ook uw professionele producten voor tuinberegening en -onderhoud via het internet aanschaffen. Het werkt heel eenvoudig. U surft naar TuinenWater.nl, logt in met uw persoonlijke klantcode en bestelt de producten die u nodig heeft voor uw project. U kunt zelfs online afrekenen via iDEAL. Daarna worden de spullen binnen twee werkdagen bij u afgeleverd. U bespaart uzelf een tijdrovende rit naar uw leverancier en u bent verzekert van topproducten en een vergaande service.
Bekijk deze Magento webshop: https://www.tuinenwater.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +