Trebs

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Over Trebsshop.com


Trebs, onderdeel van Commaxx International N.V., is opgericht in 1994, en is een internationale producent van consumentenelektronica. Ons aanbod bestaat uit klein-huishoudelijke producten en specifieke keukenproducten. Het assortiment van Trebs onderscheidt zich door een aanbod van comfortproducten met een hoge kwaliteit, groot gebruiksgemak en een oogstrelend design.


LAB51 werkt met bewezen oplossingen. De Magento 2 webshop is snel, responsive en ontwikkeld met slimme online marketing. Voor Trebs is de Channable module gekoppeld, producten zijn daarmee zichtbaar op elk gewenst platform zoals Google Shopping, Bol.com of Amazon.


Ook Sooqr, Trusted Shops, Zendesk, WhereToBuy zijn gekoppeld in deze nieuwe Magento 2 webshop van Trebs. Daarnaast is gekozen voor een koppeling met een van de nieuwste partners van LAB51, het PIM systeem Akeneo.


LAB51


Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.


We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan op http://www.lab51.nl/magento-2.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.trebsshop.com/nl_nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +