Toolnation.nl

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2017

Toolnation.nl is al 30 jaar actief in de gereedschapssector en ging in 2013 live met de eerste versie van hun Magento webshop. In 2017 werd het tijd voor een redesign van de webshop met een nieuwe uitstraling.


Het aanbod van Toolnation was in de jaren enorm gegroeid en daarmee ook het aantal hoofd- en subcategorieën. Met het huidige design werd het menu een maatje te klein. Dit is opgelost door het top menu te verplaatsen van de header naar de zijkant van de webshop. Zo ontstond er meer ruimte voor het tonen van meer categorieën. Een ander belangrijk onderdeel is dat de veelgebruikte zoekfunctie en de categorieën nu mee verschuiven bij het scrollen op een pagina. Bezoekers navigeren nu gemakkelijker door het ruime aanbod gereedschap. Zowel op desktop, als op tablet en mobiel: de webshop is nu volledig responsive.


Toch was de keuze voor een redesign niet enkel praktisch. Het was ook tijd voor een nieuwe uitstraling. Het nieuwe logo is bedacht door een klant. Er werd een ontwerpwedstrijd uitgezet om zo tot het ontwerp van een nieuw logo te komen.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.toolnation.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +