TMV Motorcycle parts

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Samenvatting
Magento webshop met koppeling naar Exact voor de b2b verkoop van accessoires voor crossmotoren. Speciaal is de mogelijkheid om in een motorwinkel direct met de consument accessoires uit te zoeken en te bestellen.

Probleem van Techno Motor Veghel
TMV bestaat al dertig jaar en heeft dus het tijdperk gekend waarin het alles via een catalogus deed met faxformulieren en noem maar op. "Dat is niet meer van deze tijd," claimt Zijerveld. "We werkten al met Exact als ERP-systeem, waarin ook onze voorraad wordt beheerd, en hadden online een 100% maatwerkoplossing draaien.

De maatwerk webshop ombouwen betekende eigenlijk het wiel opnieuw uitvinden. Dat was reden om een andere oplossing te zoeken waarbij ik wilde blijven werken met Exact en een winkeloplossing zocht die ook geschikt was voor het buitenland. Magento is populair en lijkt me een flexibele oplossing voor de toekomst.

  • Met maatwerk dure toekomst

  • Flexibele online aanwezigheid

  • Doelgroep bestelt conventioneel

  • Met consument communiceren zonder kanaal uit te schakelen


Oplossing voor Techno Motor Veghel
"Nu hebben we een webwinkel die gevonden kan worden in Google en onze dealers zowel in binnen- als buitenland kan ondersteunen. Ik ben blij met het behaalde resultaat en denk alweer aan vervolgstappen. Zo willen we nu dealers afgeschermd nog beter prijsinformatie bieden.", aldus Herman Zijerveld

  • Module partsfinder

  • Webwinkel met ingebouwd CMS

  • Koppeling met Exact Globe

  • Moderne uitstraling


Waarom Techno Motor Veghel voor Vicus koos
Vicus begrijpt het. Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je in fases schakelen. Zo hebben we eerst deze webwinkel ontwikkeld zonder dat we daarna iets verplicht waren. Gelukkig was Vicus gedurende het hele traject een belangrijke gesprekspartner voor ons. Die expertise, plus de bereidheid om zaken uit te besteden die voor anderen core business zijn, maken het een fijne partij. Ik weet dat Vicus goed is met koppelen maar onze koppeling tussen Exact en Magento is uitgevoerd door een partner bijvoorbeeld, toch kwam ook hier de ervaring van Vicus goed van pas.

Over Techno Motor Veghel
Techno Motor Veghel (TMV) is een distributeur van off-the-road motorfiets en ATV producten. TMV heeft meer dan 35 jaar dealers in Nederland, België, Duitsland en andere delen van Europa, van Scandinavië in het noorden tot Iberia in het zuiden. In de afgelopen jaren hebben ze hun klantenbasis uitgebreid naar Oost-Europa en de Verenigde Staten.
Bekijk deze Magento webshop: https://shop.tmv.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +