TheRoundSquare

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

TheRoundSquare.com is de verfspeciaalzaak voor binnen- en buitenverf, krijtverf en kalkverf, design behang en design stoffen voor gordijnen en meubelen. Bij TheRoundSquare.com weten ze hoe verrassend kleur kan zijn en wat het met je interieur kan doen. Met kwaliteitsverf van zowel Farrow & Ball als Little Greene wordt het huis een reflectie van de klants persoonlijkheid. TheRoundSquare.com kenmerkt zich door het ‘WOW-gevoel’ te creëren bij hun klanten en is eerlijk in de do’s en don’ts.

Magento webshop
TheRoundSquare.com heeft de ambitie om een goede service te verlenen en kwalitatieve producten aan te bieden. Voordat TheRoundSquare.com bij ons klant werd, hadden zij al een Magento webshop. Deze webshop converteerde alleen niet voldoende waardoor de online omzet laag bleef. Wij zagen een aantal conversieproblemen op de webshop van TheRoundSquare.com waardoor hun klanten niet overgingen op aankoop. Vanuit die vraag hebben wij de webshop overgenomen en ons in huis geoptimaliseerde Magento Community editie (Winshop) op de webshop geplaatst.

Doorontwikkeling
Door te meten en te optimaliseren wordt maandelijks een update uitgevoerd. Op basis van de cijfers, bezoekgedrag en advies vanuit ons over (marketing)ontwikkelingen zorgen wij dat het basis fundament van de webshop wordt doorontwikkeld en de conversie op de webshop wordt verhoogd.

Visuele productspecificaties
Om de conversie te verhogen hebben wij de specificaties visueel gemaakt op de productpagina. Door middel van duidelijke iconen in de vorm van een verfpot kan de klant gemakkelijk zien welke hoeveelheden er beschikbaar zijn. Dat maakt het voor de klanten van TheRoundSquare.com gemakkelijker om een product te bestellen en gaan zij sneller over tot aankoop.

Eenvoudig een sample aanvragen
Daarnaast is met de klant meegedacht: een verfkleur kiezen kan lastig zijn. De klant vraagt zich waarschijnlijk af of het wel de juiste kleur is zoals op de afbeelding staat en of de kleur bij de rest van de inrichting past. Daarom hebben wij bij de productpagina een functie toegevoegd waardoor de klant gemakkelijk een sample kan aanvragen. En met resultaat: er is nu al een groei van ruim 150% te zien!
 ‘’Wat jullie tot nu toe hebben bereikt met de webshop is echt waanzinnig! Het is een verademing te merken dat er mensen mee bezig zijn die weten hoe het werkt.’’ - TheRoundSquare.com

Met een gemiddelde klantbeoordeling van ruim een 9 maakt TheRoundSquare.com haar klantverwachting waar!

TheRoundSquare.com is klant sinds maart 2016.

Bekijk deze Magento webshop: http://www.theroundsquare.com
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +