Ten Kate Textiel

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Het vernieuwende TenKateTextiel.nl is met 23.000 producten de grootste online aanbieder binnen de zakelijke textielmarkt in Nederland. Met de lancering van de nieuwe webshop beleeft het zakelijke online textielsegment tegelijkertijd een primeur: Ten Kate Textiel toont op deze schaal als eerste zakelijke textiel-webshop direct de (staffel-)prijzen bij de gepresenteerde producten.

Er is veel tijd geïnvesteerd om de 23.000 producten zo logisch mogelijk online te presenteren. De vernieuwde webshop speelt hiermee in op de trend dat het zoek- en oriëntatiegedrag binnen de B2B textielmarkt beduidend verandert. Onze vertegenwoordigers hebben frequent gesproken met onze klanten, maar ook zelf hebben we regelmatig ruggespraak gehouden met klanten.

De ontvangen feedback is grotendeels verwerkt in de nieuwe webshop. Zo hebben we de populairste segmenten benoemd en slimme productfilters geïntroduceerd die haarfijn aansluiten op de wensen van onze klanten. Bezoekers kunnen met behulp van de filters nu veel eenvoudiger en sneller het gewenste textielproduct vinden.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.tenkatetextiel.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +