TechniekSpecialist.

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2018

Al meer dan 40 jaar dé TechniekSpecialist! TechniekSpecialist bedient voornamelijk bedrijven in technische componenten voor machines. Door de grote hoeveelheid producten werd de vraag naar een geavanceerd systeem groter.


Voor een internationale speler als TechniekSpecialist, die producten op maat aanbiedt, is het enorm belangrijk dat productdata vanuit één platform wordt gemanaged. Het assortiment wordt keer op keer uitgebreid en aangepast. Om het overzicht te bewaren, had TechniekSpecialist een handzaam en consistent systeem nodig.


Als oplossing is gekozen voor Magento 2 Commerce met koppelingen, omdat TechniekSpecialist voornamelijk B2B klanten bedient. Met Magento 2 Commerce is het mogelijk om over diverse B2B-features te beschikken. Hierdoor wordt informatie van bedrijven en medewerkers sneller en makkelijker in Magento opgeslagen. Om alle informatie centraal te beheren hebben we binnen de nieuwe omgeving een koppeling gemaakt tussen Magento 2, SAP en een PIM-systeem.


Door het inbouwen van een PIM-systeem en deze te koppelen aan de overige datasystemen Magento en SAP, ontstaat er een duidelijke structuur binnen de organisatie én in het online assortiment. Eén centraal punt betekent efficiënter werken én alle bedrijfsdata gemakkelijk organiseren.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.tech-specialist.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +