Tablettotaal

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

Over Tablettotaal

Op het gebied tablethoezen en accessoires is Tablettotaal de specialist. Het assortiment bestaat uit tablethoezen, smartphone hoezen en MacBook accessoires. Bij Tablettotaal zijn er veel mogelijkheden voor personalisatie voor zowel consumenten als de zakelijke inkoper.


De opdracht

De eerste poging om te migreren naar Magento 2 bij de vorige partij in India was geen succes. Er is gekozen om de webshop compleet opnieuw op te bouwen met een fris design. De webshops is ingericht op basis van een specialistisch zoekwoorden- en doelgroeponderzoek.


Het resultaat

Het resultaat is een complete rebuild waarbij alle data gemigreerd is en waar de structuur compleet vernieuwd is. Er zijn handige features ingebouwd wat het gemakkelijk maakt om producten met elkaar te vergelijken en duidelijk de eigenschappen te presenteren. Een grote vooruitgang voor de user experience. Daarnaast is het mogelijk gemaakt om bundelproducten toe te voegen er is een gratis gift module ingebouwd wat het mogelijk maakt dat klanten een gratis cadeau kunnen uitzoeken bij het plaatsen van een bestelling.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.tablettotaal.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +