Superfood

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Superfood.nl gerealiseerd door MediaCT, is een shop met een focus op het verkopen van natuurlijke producten. Naast etenswaren verkoopt Superfood.nl ook verzorgingsproducten, supplementen en non-food. Superfood.nl heeft ook een receptenpagina. Aan de hand van video’s wordt uitgelegd hoe klanten een gerecht kunnen bereiden. Bij Superfood.nl bieden ze producten aan die aansluiten bij een aantal doelstellingen. Waaronder afslanken, hormoon balans herstellen en spieropbouw stimuleren.

PROJECTOVERZICHT
MediaCT is begonnen met het opstellen van een plan van aanpak en begin maart 2012 is er een start gemaakt met het wireframe na een basisconfiguratie in Magento. Naast wensen over het design had Superfood.nl ook een aantal aanvullende wensen waaronder een Post Affiliate Pro extensie. Begin mei 2012 is Superfood.nl opgeleverd. Vanaf het begin van het project heeft MediaCT nauw samengewerkt met Superfood.nl om ervoor te zorgen een zo compleet mogelijke webshop af te leveren.

TWEE WEBWINKELS
Een van de wensen van Rawfood Superfood was het opzetten van twee sites. De Nederlandstalige site bestond al maar was aan verbetering toe en daar kwam door de overname van rawfoodsuperfood.com de Engelstalige site bij. Er liggen veel internationale ambities, een groot deel van de bestellingen komt momenteel al uit het buitenland. De focus ligt op kwalitatieve content, zowel bij de producten als bij de inspiratie: recepten en een gezonde levensstijl.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.superfood.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +