Station7 Industriële Meubels

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2017

Station7 ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 2012 industriële meubels. De Collectie bestaat uit industriële zitmeubelen, industriële tafels en bijpassende accessoires. Er wordt o.a gebruik gemaakt van leer, metaal en robuust eikenhout. De stijl van de industriële meubels is robuust en stoer.


Voor Station7 staat vakmanschap, productkennis en styling hoog in het vaandel. Het design, de productie, de bewerking van de materialen en het handmatig finishen van het leer gebeurt in de eigen fabriek.


Het hele assortiment is online te vinden in de webshop. Daarnaast heeft Station7 ook 2 showrooms in Druten (Gelderland) en op het Stadionplein in Amsterdam waar de industriële meubels te bezichtigen zijn.


De webshop is ontwikkeld op basis van Magento 2 en bestaat uit meerdere winkelzichten voor de Nederlands, Duitse en internationale markt. Voor het design is zorgvuldig gekeken naar de manier hoe Station7 zich online wil Profileren.


Er worden verschillende plugins gebruikt voor het o.a. verbeteren van de usability, zoekmachine optimalisatie en customer journey.

Het hele assortiment van Station7 staat online en bestaat o.a. uit industriële stoelen, fauteuils, barkrukken, banken en houten tafels. Alle zitmeubelen zijn verkrijgbaar in Hand gepoetst buffelleer, Geschuurd leer en Velvet stof.


De producten zijn op logische wijze ingedeeld in verschillende categorieën op basis van zowel bepaalde kenmerken als algemene categorieën waardoor de bezoeker gemakkelijk en snel producten kan vinden. Ook het gebruik van een “slimme” interne zoekmachine en uitgebreide filters dragen bij aan een goede customer journey.


Om het voor een potentiele klant makkelijk te maken is het via de webshop ook mogelijk om kleurstalen aan te vragen van de verschillende type materialen waaronder Leer en hout. De set kleurstalen worden per post verzonden om zo nog beter de kleuren en materiaal te kunnen bekijken. Uiteraard is het altijd mogelijk om de showroom in Druten of Amsterdam te bezoeken.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.station7.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +