Sportstadion

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

WAAROM EEN WEBSHOP?
Jeroen Huis in 't Veld eigenaar van JHED Media BV, bedenker en oprichter van FCupdate, GPupdate, Schaatsupdate, Tennisupdate en een groot sportfan, wilde sportfans van deze websites de kans geven om hun sport ook echt te beleven. “Sport is een emotie en dat moet je echt meemaken”, aldus Jeroen. Eenvoudig en snel sportreizen boeken op een webshop waar service hoog in het vaandel staat, het idee van Sportstadion.nl was geboren.

WAAROM MEDIACT?
De combinatie van de kennis die JHED Media BV bezit van alles wat met sport te maken heeft en de kennis van MediaCT over het ontwerpen, bouwen en in de markt zetten van een succesvolle webshop in Magento was perfect. “Wij vullen elkaar heel goed aan op deze gebieden en dat is de sleutel tot succes.” Anno 2012 heeft Sportstadion mooie stappen weten te maken. Zo is Sportstadium.com gelanceerd, de internationale versie van de webwinkel. Ook is Sportstadion de officiële travelpartner van FC Groningen geworden.

VORMGEVING EN TECHNIEK
Sport moet je beleven, daarom zijn er grote foto’s van bekende sporthelden gebruikt om in te spelen op deze beleving. Het gebruik van de juiste en constrasterende kleuren en de plaatsing van de Unique Selling Points dragen mee aan de professionele uitstraling van de webshop. Door het gebruik van Magento als e-commerceplatform heeft Sportstadion.nl een stabiele basis voor verdere uitbreidingen.

MediaCT heeft een enthousiast team en iedereen bij MediaCT heeft de juiste kennis. Ik werd overal bij betrokken en wij hadden regelmatig contact. Aanpassingen van mijn kant werden gelijk doorgevoerd. Ik ben tevreden over het resultaat.”, aldus Jeroen Huis int Veld.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.sportstadion.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +