Slimroken

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

De klant


Slimroken.nl is de webshop waar de klant elektronische sigaretten, e-liquids en accessoires voor vapen gemakkelijk besteld. Het assortiment bestaat uit duizenden producten die geschikt zijn voor beginnende én ervaren dampers. De producten worden geïmporteerd vanuit de hele wereld en ook de eigen productie wordt aangeboden in de webshop.


Dankzij jarenlange ervaring weet Slimroken.nl de beste en meest veilig producten te selecteren en aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Alle producten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.


De opdracht


Hypershop kreeg de opdracht om de webshop, op dat moment draaiende op Lightspeed, te migreren naar het Magento platform. Hypershop moest alle bestaande functionaliteiten en data migreren, maar ook veel nieuwe functionaliteiten toevoegen.


Het resultaat


Het resultaat is een snelle Magento webshop met een verbeterde shopping experience. Er is een megamenu ingebouwd om te zorgen dat de duizenden producten allemaal overzichtelijk gepresenteerd kunnen worden in het menu. Daarnaast is gezorgd voor een goede mobiele ervaring van de shop.


Ook de volgende functionaliteiten zijn toegevoegd aan de Magento webshop:

• Koppeling met ERP

• Koppeling met WMS

• Meerdere whitelabel shops

• Custom backorders

• Custom order flows & statussen

• Betalen op rekening check op openstaande betalingen


De Magento shop heeft een uitstraling die perfect aansluit bij Slimroken.nl en de sitestructuur is geoptimaliseerd op basis van het zoekgedrag van de doelgroep.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.slimroken.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +