Skins Cosmetics

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Skins Cosmetics bracht in 2000 een ware revolutie teweeg in de Nederlandse cosmetica retail. Het was namelijk de allereerste winkel in Nederland waar uitsluitend niche merken werden verkocht, die in Nederland niet eerder verkrijgbaar waren. De oprichters van Skins Cosmetics hadden een duidelijke visie: alleen parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken die in Nederland nog niet zo bekend waren, maar in het buitenland een iconische status hadden (en hebben). Niet alleen de merken, ook de winkelinrichting en service onderscheiden Skins van andere cosmetica winkels. De mensen die werken bij Skins zijn gepassioneerd over hun vak en trots op de prachtige merken en delen dit graag met hun klanten.


’’Door het grote aantal producten en mutaties in ons assortiment, is het beheren hiervan essentieel. De Webshop Connector stelt ons in staat om alle productinformatie centraal in Exact te onderhouden. Hierdoor toont de webshop altijd de juiste producten, aanbiedingen, productinformatie, foto’s en vertalingen’’ aldus Henny Kruger – Skins


Connecting Solutions heeft middels de Webshop Connector een koppeling gemaakt tussen Magento en Exact Globe. Daarnaast is er maatwerk gebouwd door onze development-afdeling.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.skins.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +