Selected Labels

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Selected Labels is dé online shop voor Jewelry and Fashion en voorziet haar klanten van de laatste trends, exclusieve service en bijzondere privileges. Selected Labels heeft een uitgebreide collectie must-have sieraden van de meest trendy merken als: Buddha to Buddha, Fab, Saami, Barong Barong, Club Manhattan, Supertrash, B.Loved, Jah-Jah, G-Shock, Blessed Jewelz, Karin Ravelli en Ice Watch.

SAMENWERKING
In september 2012 is Selected Labels de samenwerking aangegaan met MediaCT. Selected Labels was al een bestaande Magento webshop. MediaCT heeft het bestaande design van Selected Labels omgebouwd naar een snel en goed functionerende technische implementatie. Het gevolg, een zeer goede en kwalitatiefwaardige functionerende Magento webwinkel. Dit is te zien aan de optimalisatie van het design, de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel.

MediaCT is continu bezig met het verder optimaliseren van de webshop van Selected Labels. Betreffende de samenwerking is er sprake van een continue doorontwikkelproces. 24/7 ondersteuning kon daarom ook niet uitblijven.

WERKZAAMHEDEN
MediaCT werkt in een driehoekssamenwerking met een marketingpartij en Selected Labels om de conversie van Selected Labels zo goed mogelijk te optimaliseren. MediaCT heeft verschillende veranderingen en werkzaamheden uitgevoerd. Er zijn buttons geplaatst ter verbetering van de interactie en ter personalisering. Pop up’s kunnen nu ook op je telefoon worden gesloten. Er is een koppeling gemaakt met Buckaroo om de betalingsdienst te optimaliseren. Er zijn feeds gegenereerd voor diverse affiliate netwerken en ook de chatfunctie is geïmplementeerd. De site is interactiever en de beleving van de bezoeker in de webshop is groter. De grootste verandering is de snelheid van de webshop.

Na alle werkzaamheden draait de shop nu drie á vier keer zo snel als voorheen. De optimalisatie werkzaamheden werpen haar vruchten af. De bezoekersaantallen lopen direct na de werkzaamheden gestaag op met veelbelovende conversiepercentages.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.selectedlabels.com/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +