Royal Canin

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2017

Een paradepaardje voor Comaxx maar ook voor Magento. Want dit is geen out of the box installatie. Een responsive design presenteert alle informatie welke d.m.v. een API uit systemen worden gehaald. Van consumentenprofielen en productinformatie (PIM) tot geavanceerde algoritmes die het juiste product toont voor jouw ras en de eigenschappen van je huisdier.

B2B portaal


Het B2B kanaal mag zeker niet vergeten worden. We hebben hiervoor een gaaf design gemaakt. Dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken en professionals zijn klanten van Royal Canin. Elke klant heeft een eigen login. Via die login plaatsen ze bestellingen, zien ze statussen in, beheren ze facturatie voorkeuren en krijgen ze antwoord op vragen via de FAQ. Dit alles is gekoppeld aan de backoffice.

Het juiste bericht, bij het juiste baasje


Royal Canin heeft een gigantisch marktbereik met hun B2B verkoopkanalen. Maar wie is de échte klant? Hond en kat! Met een centrale marketing database die gekoppeld is aan alle online kanalen worden touch points van consumenten verzameld en tot krachtige informatie omgezet. Hiermee wordt met marketing automation communicatie relevant en persoonlijk gemaakt: het juiste bericht, bij het juiste baasje, het juiste kanaal en op het juiste punt van de customer journey. En met de Mijn Royal Canin (B2C) kunnen baasjes hun eigen profiel zelfs verrijken.
Bekijk deze Magento webshop: https://www.royalcanin.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +