Rokx Adventure Traders

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

Rokx Adventure Traders is distributeur van kano’s, kayaks en toebehoren. Hun zakelijke klanten konden voorheen alleen telefonisch hun producten bestellen, maar met de komst van de B2B Magento webshop is dat verleden tijd.
De webshop is ontwikkeld in de nieuwste versie van Magento Community Edition, versie 1.9. Daarbij is gebruik gemaakt van het standaard responsive thema, waardoor een extra snelle realisatie van de frontend mogelijk werd.

De webshop van Rokx maakt gebruik van de ShopConnector, de naadloze koppeling tussen VMSII en Magento welke door Winning Webshops is ontwikkeld. Hierdoor kan het beheer van de productinformatie centraal gedaan worden en worden de orders direct ingeschoten in de administratie van Rokx. De webshop bevat verder een aantal andere typische B2B kenmerken: zo wordt er gebruik gemaakt van de ‘Hide Price’ plugin. Deze zorgt er voor dat niet ingelogde bezoekers geen prijzen te zien krijgen van de producten. Na inloggen krijgt de zakelijke klant zijn ‘eigen’ prijzen te zien. Deze zijn afhankelijk van een uitgebreide set van catalogus prijsregels.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.rokxat.eu
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +