Rabovoordeel.nl

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2016

BenefitsHolding helpt organisaties bij het opzetten van een loyalty programma.

Dit kan gaan om een bestaand loyalty programma dat uitgebreid moet worden of een loyalty programma dat nog opgezet moet worden. BenefitsHolding maakt hiervoor gebruik van een ingenieus systeem dat voor 90% op Magento draait, waarmee wij klanten t.a.v. hun loyalty programma geheel kunnen ontzorgen.


Bij de oprichting van BenefitsHolding, is bij Tickles de vraag neergelegd om een systeem te bouwen dat zowel producten als diensten met korting kan aanbieden. Het systeem moet verschillende bedrijven kunnen voorzien in een loyalty programma, waarbij BenefitsHolding het geheel vanuit één centraalpunt kan aansturen. Het loyalty programma moet volledig op te leveren zijn in de gewenste look and feel van de klant. De invulling, werkwijze, van het loyalty programma moet per bedrijf verschillend kunnen zijn en moet zich blijven evalueren. BenefitsHolding verstaat onder evalueren het volgende: Het loyalty programma moet continue voorzien worden van nieuwe functies, producten en diensten, zonder dat de klant hiervoor moet betalen. Een behoefte bij klant A. moet naadloos geïntegreerd kunnen worden bij klant B. indien deze behoefte hier ook aanwezig is.


Een case van afgelopen jaar betrof een opdracht vanuit Rabobank Leiden-Katwijk. Tijdens de introductieweek voor studenten in Leiden, wilde Rabobank in contact komen met de Leidse student. Rabobank Leiden-Katwijk wilde studenten met een Rabobank bankrekening met korting laten eten in Leiden. Studenten kregen na registratie 3 muntjes en na het compleet maken van hun account op het loyalty programma, nog een keer drie muntjes. Ieder muntje geeft de student recht op een maaltijd voor slechts € 3,50. Voor de Rabobank is het van groot belang om te weten wie de student is, wat koopt de student en waar gaat de interesse naar uit.


BenefitsHolding heeft in samenwerking met Tickles een inschrijfformulier ontwikkeld, waarmee studenten aangesproken en ingeschreven konden worden. Deze eerste stap leverde de student drie muntjes op. De informatie uit het inschrijfformulier moest weggeschreven worden naar een admin panel waar de Rabobank de gegevens kon ophalen. De laatste drie muntjes kreeg de student door in te loggen op het loyalty programma, en enkele vragen te beantwoorden. De antwoorden op deze vragen moesten ook weggeschreven worden naar het admin panel, en toegevoegd worden aan het klantenrecord. Nadat de twee stappen voor het verkrijgen van de muntjes zijn doorlopen behoudt de student een loyalty programma dat gevuld is met content gericht op deze doelgroep. Daarnaast levert het gebruik van het loyalty programma door de student, de Rabobank een beter inzicht in deze specifieke student.


De wijze waarop ons systeem is gebouwd, maakt de Rabobank Leiden-Katwijk case, niet alleen interessant voor BenefitsHolding, maar juist ook voor haar klanten. Het inschrijfformulier, de extra vragen die in het account beantwoord moesten worden, kunnen in een andere vorm naadloos doorgezet worden naar andere loyalty programma’s die BenefitsHolding beheerd.


De verschillende casussen die door BenefitsHolding in samenwerking met Tickles zijn uitgevoerd heeft een systeem ontwikkeld, dat steeds meer mogelijkheden biedt, waardoor direct aan de wensen van de klant kan worden voldaan.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.rabovoordeel.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +