Primera

Magento editie: Commerce
Jaar van livegang: 2013

Uitdaging
Primera deed onderzoek naar de behoeften van winkels en consumenten. De online strategie die daarop werd bepaald, voorziet in de opening van een webwinkel. Een webwinkel waarop consumenten onder andere wenskaarten, gepersonaliseerde boeken en foto’s kunnen bestellen. Primera wil met de shop een volwaardig rendabel online verkoopkanaal realiseren.

Oplossing
Wij voorzien Primera in verschillende e-commerce diensten. Zo wordt het design van de nieuwe site verzorgt door zusteronderneming Guilty People. Het eMarketing team adviseert over zoekmachine optimalisatie en richt Google Analytics in, zodat Primera haar online doelstellingen kan meten en analyseren. Daarnaast gaat het eMarketing team de verkoop van cadeaukaarten substantieel verhogen. Dit doen zij door middel van SEO en Adwords campagnes. eMarketing gaat samen met Guilty People de banners voor het display netwerk van Google realiseren. Ook neemt ISM eCompany de hosting en het beheer voor de website en webshop in handen.

Resultaat
Het resultaat is een webwinkel, geïntegreerd in het Magento Enterprise Platform. De webshop is optimaal indexeerbaar voor zoekmachines. Het Magento Enterprise platform is gekoppeld aan diverse partijen voor het vertonen van ticketinformatie en loterijuitslagen. Daarnaast is het mogelijk om gepersonaliseerde cadeaus en geschenken te bestellen. Op termijn zal dit assortiment uitgebreid worden. Primera geeft aan met de shop een dieper assortiment te kunnen presenteren ‘dan waar in de meeste Primera winkels ruimte voor bestaat.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.primera.nl/
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +