Prepz.nl – De webshop waar Preppen & zelfredzaamheid begint

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

Over Prepz


Prepz.nl is een webshop die zijn klanten helpt om minder afhankelijk te zijn van derden. Dit doen zij door de klant te helpen de zelfredzaamheid te vergroten en voorbereid te zijn op calamiteiten. Bij Prepz.nl kun je o.a. terecht voor noodpakketten, Survival kits, noodrantsoenen en nog veel meer.


Prepz & Magento


Prepz.nl is 2016 live gegaan op Magento 1.9.x. met een premium theme.

Na een klein jaar gedraaid te hebben om Magento 1.9.X zijn we begonnen aan de ontwikkeling van onze Magento 2.0 website.

De daadwerkelijke overgang naar de nieuwe Magento hebben we nog een lange tijd uitgesteld door de vele bugs in Magento 2.0 en omdat cruciale extensies nog niet beschikbaar waren op het nieuwe platform.


Met de komst van Magento 2.1 leek het tij te keren en hebben we de overstap gemaakt op de nieuwste versie van Magento. Nu draaien we sinds begin 2018 op onze compleet vernieuwde website.


Ontwikkeling


De ontwikkeling van de nieuwe Magento 2 site is volledig uitgevoerd in eigen beheer. Er is veel expertise aanwezig binnen het bedrijf zelf alleen mede door tijdgebrek besteden we het onderhoud tegenwoord grotendeels uit aan een vast team van freelancers die we om ons heen hebben verzameld de laatste jaren.


Naast Prepz.nl hebben wij sinds kort ook met behulp van de Multi store oplossing prepz.eu gelanceerd. Prepz.eu is volledig Engelstalig en met deze Multistore richten Prepz zich op het uitbreiden van zijn spreidingsgebied naar de rest van Europa.


Een webshop is natuurlijk nooit af en we richten ons momenteel op het verbeteren en stroomlijnen van de UX.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.prepz.nl
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +