Laatste tickets nog beschikbaar: Magento Unconference 2017 #MUC17NLMagento Community Nederland

Postkantoor

Jaar van livegang: 2013

Bij PostNL gaat het om grote volumes. Dit vraagt een andere architectuur. Youwe Groningen verzorgt de volledige hosting van het magento platform. 100% up dat is het devies van dit platform. Wanneer tijdens de kerstperiode de volumes en bestellingen toenemen mag het licht niet uitgaan. Daarom hebben we een 24×7 support ingericht voor deze omgeving. Geautomatiseerd worden alle processen nauwlettend gemonitord. Mocht er een storing komen op een van de machines, dan neemt een andere machine dit geruisloos over. Zonder dat de bezoeker hier last van heeft.

Security heeft topprioriteit. PostNL laat regelmatig een extern software beveiligingsbedrijf ons platform testen. Gewoon even kijken of er geen achterdeurtjes openstaan. Gelukkig werkt Youwe met het 4-ogen principe. Al onze software wordt altijd door een 2e developer gecontroleerd. Zo houden we de boel dicht. Fort Knox.

Het aantal klanten van PostNL is verhoogd met maar liefst tweehonderd procent. En de gemiddelde orderwaarde van Postkantoor.nl steeg met honderdvijftig procent ten opzichte van de vorige webshop. De orderverwerking verloopt volledig geautomatiseerd en dankzij Single Sign On kan PostNL haar shop-in-shop concepten verder uitrollen. Door de hosting op een zeer snel clusterplatform zijn de laadtijden teruggebracht naar 0.8 seconden.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.postkantoor.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
© Copyright 2008 - 2017 Dutchento. Alle rechten voorbehouden.
Magento © Copyright Magento Inc.
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Inschrijven nieuwsbrief
Help Dutchento door te gaan:Doneer en krijg exclusieve rewards!
+ +