POM Amsterdam

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

POM, Piece of Mine!


Maak kennis met de kleurrijke wereld van POM Amsterdam! Het label is in 2011 opgericht door de Amsterdamse zussen Violet en Liesbeth Lotgering met het idee om kwalitatief hoogwaardige sjaals te maken waar vrouwen écht blij van worden.


Alle POM sjaals zijn in eigen huis ontworpen en zijn verkrijgbaar in bijna 200 winkels in Nederland, België en Zweden. POM werkt regelmatig samen met unieke partners, zoals onze nationale trots KLM, het Rijksmuseum en Dance4Life.


Het project


POM Amsterdam heeft zich als doel gesteld een nieuwe webwinkel te laten ontwikkelen, gebouwd op Magento Community Edition, waarbij de focus ligt op een ultieme klantervaring en het opdoen van inspiratie. Na intensief overleg is er een ontwerp aangeleverd wat vervolgens door ons is omgezet naar een zeer goed functionerende oplossing, voorzien van alle gemakken binnen het huidige e-commerce landschap.


Responsive design


Internetten doen we met zijn allen steeds meer op onze smartphones en tablets. Vandaar dat POM heeft gekozen voor een Magento shop met een volledig responsive design. Dit houdt in dat de afmetingen van de webwinkel zich automatisch aanpassen naar de resolutie van het mobiele apparaat van de bezoeker. Hierdoor is het gebruiksgemak optimaal en is een POM sjaal altijd eenvoudig aan te schaffen!


B2B verkoop


Ook aan de retailer is gedacht tijdens de ontwikkeling van deze webwinkel. Reguliere winkels kunnen tegen inkoopsprijzen producten bestellen en daarnaast gelden voor hen andere betalingscondities en verzendkosten. Ook kunnen ondernemers binnen de EU hun bestellingen BTW-vrij plaatsen, geheel volgens de richtlijnen die in de EU gelden.


Gemak: online boekhouden en fulfilment


Bij het runnen van een webwinkel komen veel tijdrovende handelingen om de hoek kijken, zoals het verwerken van bestellingen en het bijhouden van de voorraad en administratie. Om zoveel mogelijk van deze werkzaamheden te automatiseren is er gekozen om samen te werken met een aantal specifieke partijen. Voorraden en facturen worden verwerkt via een koppeling met het financiële pakket Exact Online Handel. De bestellingen worden automatisch doorgestuurd naar een fulfilment partij via een door ons op maat ontwikkelde koppeling. Hierdoor houdt POM meer tijd over om zich te richten op andere zaken.


2014


Het komende jaar zal in het teken staan van uitbreiding binnen Europa en (online) groei van de omzet en naamsbekendheid van het hippe dameslabel. Op dit moment is deze multi-store beschikbaar in 2 talen (Nederlands/Engels), op korte termijn wordt ook de Duitse taal aan dit rijtje toegevoegd.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.pom-amsterdam.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +