Petduka

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Petduka is een webshop die producten verkoopt voor honden en katten tegen een grote variëteit aan parasieten. Daarnaast leveren zij voedingssuplementen voor het onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, ingewanden, hersenen en gedrag. Alle producten die Petduka verkoopt worden geleverd via hun eigen dierenarts. Op de site is dan ook ruimte om vragen te stellen.

PROJECTOVERZICHT
Voor de realisatie van de shop is gekozen voor een samenwerking met MediaCT. MediaCT is begonnen met het inventariseren van de wensen van Petduka. Nadat de wensen duidelijk waren en er een plan van aanpak was is het opzetten van de wireframes en het design van de shop van start gegaan. Het resultaat is een zeer conversiegericht en gebruiksvriendelijk design.
Naast verschillende extensies en de inrichting van Google Analytics en Adwords maakt Petduka gebruik van de points & rewards module van Sweet Tooth. Momenteel zal er vooral door A/B testing worden gewerkt aan verbeteringen.

De samenwerking is buitengewoon goed, en soepel verlopen. We begonnen met een duidelijke bespreking waarbij MediaCT goede ingevingen hadden. Na het zien van de wireframes hadden we er nog meer zin in! Een volledig team van specialisten waaronder designers, SEO kenners en uiteraard Magento specialisten waarmee word samengewerkt is te merken, en dat is fijn.” - Steven Gijsman van Petduka

NIET ALLEEN PRODUCTEN
Naast het leveren van antiparasitica wil Petduka klanten ook de gelegenheid geven vragen te stellen over de producten of problemen die zij hebben met hun huisdieren. De communicatie met de klant verloopt dan ook via een Servicedesk. Op deze manier verloopt het contact met de klanten op een gemakkelijke en open manier.

Een andere leuke feature van de site is de mogelijkheid om een verlanglijstje in te stellen.

TOEKOMST
De resultaten liegen er niet om. Er is meteen na livegang al een verbetering merkbaar en de Duitse shop draait momenteel vele malen beter dan de oude shop deed.
De toekomst ziet er verder rooskleurig uit voor Petduka. De reacties van klanten zijn positief. MediaCT neemt in de toekomst voornamelijk een adviserende rol aan. Deze rol bestaat uit het optimaliseren van de site, uitbreidingen en hulp bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld Magento en social media.

Door ons mooie resultaat Petduka.nl Petduka.be Petduka.de & Petduka.com. Willen wij MediaCT als partner houden op langer termijn. Steeds verder blijven ontwikkelen op bijvoorbeeld mobiel gebied en andere specifieke Magento specialisaties is wat voor ogen hebben.” - Steven Gijsman van Petduka
Bekijk deze Magento webshop: http://www.petduka.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +