ParketDirect

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2013

Ons goedkoop parket en laminaat geeft elke ruimte in huis of op het kantoor de juiste ambiance. Door ons ruime assortiment is er altijd een houtsoort of afwerking welke goed tot zijn recht komt in uw interieur.  ParketDirect heeft al meer dan 1000.000 m2 vloeren verkocht binnen Europa en heeft daarbij veel ervaring opgedaan welke we graag met u delen. Daardoor is het voor u ook mogelijk om de juiste keuze goedkoop parket of laminaat te maken

Kwaliteit parket en laminaat


Doordat we direct, zonder tussenkomst van handelaren, bij de fabrikanten inkopen is het voor ons mogelijk de goede kwaliteit te waarborgen.  We kunnen ons goed voorstellen dat u vooraf graag wilt weten hoe het parket of laminaat er uitziet en aanvoelt zodat u de kwaliteit zelf kunt beoordelen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een gratis sample op te vragen.

Laagste prijs garantie


Wij bieden op alle vloeren de  ’laagste prijs garantie’. Doorzoek ons ruime assortiment en bedenk daarbij dat u altijd gegarandeerd de laagste prijs betaald. Vindt u binnen 14 dagen ergens anders een lagere prijs, dan betalen wij het verschil terug.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.parketdirect.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +