Opvoeren

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2011

Opvoeren.nl is dé online winkel met scooter onderdelen en brommer onderdelen. Wij verkopen onderdelen om brommers en scooters mee te repareren, restaureren of voor het opvoeren van brommers en scooters. De kwaliteit van de producten in onze webshop is hoog en de prijzen en scherp. We bieden originele onderdelen, maar ook goedkope alternatieve producten. U zoekt eenvoudig uw scooteronderdelen en brommeronderdelen door gebruik te maken van het hoofdmenu of de snelzoek functie. Wij zijn leverancier van onderdelen voor nieuwe en oldtimer scooters en brommers. Vanuit ons eigen magazijn worden de bestellingen verstuurd. Alles dat op voorraad is, ontvangt u binnen twee werkdagen thuis. Bij bestellingen boven de 75 euro is verzenden gratis!
Dankzij internet vervagen de grenzen. Elke winkel kan door het inzetten van een webwinkel het afzetgebied vergroten van een stad of dorp naar landelijk niveau. En zelfs internationaal, zoals Opvoeren.nl laat zien.

VAN LOKAAL NAAR INTERNATIONAAL
Aan het roer van de webwinkel staat Dhr. T. van Seggeren die eind jaren ‘90 met zijn onderneming startte. Als zoon van de eigenaar van een tweewielerzaak kende hij de markt en klanten. Maar hij zag de kansen online. Toen er op de Nederlandse shop ook bestellingen werden geplaatst uit het buitenland, besloot hij uit te breiden naar Spanje, Duitsland en een internationale Engelse shop.

OOK DE DOELGROEP GROEIT
De webwinkel www.opvoeren.nl bestaat al sinds 2000. Toen bestond de doelgroep voornamelijk uit jongeren die hobbymatig aan hun scooter sleutelden. Door de jaren heen heeft Opvoeren.nl haar doelgroep volwassen zien worden. De doelgroep bestaat nu uit semiprofessionele scooter- en brommer fanatici, de ‘gewone’ consumenten die scooters als dagelijks vervoermiddel gebruiken en uit hobbyisten die een oude scooter of brommer restaureren.

NIEUWE ONLINE AANPAK
Juist door het aanbieden van specialistische onderdelen, die niet overal verkrijgbaar zijn, weet de consument de webwinkel te vinden. En deze formule leent zich er perfect voor om een online bedrijfsvoering te kiezen. In samenwerking met MediaCT is een nieuwe strategie gekozen. De webwinkels zijn compleet vernieuwd en de drie internationale webwinkels hebben een nieuwe naam gekregen.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.opvoeren.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +