Openhaardhout Gigant

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2012

Tijdens de koude winterdagen is niets lekkerder dan heerlijk warm bij de houtkachel of openhaard te zitten. Openhaardhout-gigant.nl maakt dit mogelijk! Openhaardhout-gigant.nl is gespecialiseerd in de verkoop van hout voor houtkachels en openhaarden. De verkoop is door de jaren heen enorm gestegen en Openhaardhout-gigant.nl is nu één van de grootste houtaanbieders van Nederland en heeft de toepasselijke motto ‘Wedden dat het brandt!’. Sinds 2006 loopt de verkoop van het haardhout geheel via Openhaardhout-gigant.nl. Om te blijven groeien wil Openhaardhout-gigant.nl de vindbaarheid vergroten en hoger scoren in Google. Daarom is er gekozen voor een upgrade van WordPress naar een Magento shop en is MediaCT ingeschakeld om dit te realiseren.

PROJECTOVERZICHT
Het design voor Openhaardhout-gigant.nl is ontwikkeld door creatief digitaal productiebureau Media Monks en is vervolgens door MediaCT geïmplementeerd. Het design bevat functionaliteiten die technisch veel aandacht vereisten. De technische expertise die MediaCT in huis heeft, komt goed tot uiting door de implementatie van dit design. Het design en de techniek zijn van top kwaliteit en dit straalt de shop uit. Openhaardhout-gigant.nl heeft een aantal bijzondere features. Zo is er in Magento een bezorgmodule ontwikkeld, is er per product de mogelijkheid tot een quick look en kan er live worden gechat.

RESULTAAT
De eerste houtblokken werden in 1992 verkocht vanuit een loods in het Gelderse Arnhem. Met de nieuwe shop van Openhaardhout-gigant.nl laait de verkoopvlam steeds verder op. Er is goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van de shop en dit werpt zijn vruchten af. De klanten zijn zeer positief over de nieuwe shop. Het design, de gebruiksvriendelijkheid en de geboden service ontvangen positieve reactie. De bezoekersaantallen en orders stijgen dan ook per dag! Openhaardhout-gigant.nl is erg trots op de shop en gaat de toekomst ‘hout’kleurig tegemoet.
Bekijk deze Magento webshop: http://www.openhaardhout-gigant.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +