Open32

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2019

Open32


OPEN32 is dé multibrand fashionstore voor dames en heren waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness. Er zijn een 70-tal OPEN32 winkels in Nederland en België. Alle merken zijn tevens verkrijgbaar op OPEN32.nl.


Webshop


Open32 heeft begin 2019 de wens om over te stappen op een nieuw e-commerce platform. De wens was om dit in zeer korte tijd te realiseren waarbij er toch een kwalitatief hoogwaardig platform wordt neergezet. Emico heeft deze ambitie kunnen waarmaken door binnen zes weken een nieuwe shop te bouwen en de migratie naar het nieuwe platform af te ronden. Dankzij de keuze voor Hipex als hostingpartner is de nieuwe shop ook nog eens een stuk sneller dan het oude platform.


De geheel nieuwe Magento webshop van Open32 is gerealiseerd door Emico, in samenwerking met Hipex en YellowGrape. De samenwerking tussen de partijen heeft ervoor gezorgd dat het ontwerp volledig is afgestemd op de eindgebruiker en de bijbehorende wensen van Open32.


Bekijk deze Magento webshop: https://www.open32.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +