Oomssport

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2018

Van een kleine winkel waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, is Oomsport uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaken op het schaatsgebied in Nederland.

Koppeling Vendit VMSII

Het volledige productassortiment binnen de Magento webshop van Oomssport wordt gesynchroniseerd met de winkel kassasoftware van Vendit, VMSII. Middels ons in huis ontwikkelde Magento plugin, ShopConnector, is Oomssport eenvoudig in staat zijn webshop actueel te houden op het gebied van product- en voorraadinformatie. Daarnaast worden alle webshop orders direct na het voldoen van de betaling door de klant doorgeschoten naar VMSII.

Seizoenswissel

Een seizoensproduct als schaatsen vergt een andere aanpak dan producten die het hele jaar door heen verkocht worden. Om die reden hebben wij in nauwe samenwerking met Oomssport een opzet ontwikkelt waarbij na het schaatsseizoen de webshop een metamorfose krijgt. De uitstraling gericht op de schaatsspecialist wordt omgetoverd naar de skeelerspecialist. Door het aanpassen van banners, de hiërarchie in navigatie en navigatie elementen wordt de webshop volledig afgestemd op de behoefte van de bezoeker voor het desbetreffende seizoen.

Bekijk deze Magento webshop: http://www.oomssport.nl/


Bekijk deze Magento webshop: http://Oomssport.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +