Onkenhout

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2007

Onkenhout gebruikt Magento al sinds 2007.


Onkenhout is specialist op het gebied van mechanische bevestigingstechnieken en ‘access hardware’ voor industrie en bouw. Een specialist met een missie: zij zet haar kennis, ervaring en creativiteit  in om de kwaliteit van de producten van haar klanten  te verbeteren en de assemblage van de productieprocessen van haar klanten efficiënter te laten verlopen.


 “Wij hebben Magento in 2007 gekozen als opvolger van Joomla. Magento is voor ons met name een uitgebreide en zeer intelligente online productcatalogus waarbij we per product veel informatie ter beschikking kunnen stellen zoals online CAD-files en aanvullende technische informatie.


Binnen ons Magento platform heeft Vicus webshops gemaakt voor Onkenhout Nederland (www.onkenhout.nl) en onze dochtermaatschappijen in Duitsland (www.heyman.de), België (www.Beluma.be) en Tsjechië (www.heyman.cz).


Vicus heeft sinds 2007 veel maatwerk in ons Magento platform ontwikkeld en doet dit nog steeds, zodat we blijven voldoen aan de stijgende informatiebehoefte van onze klanten. Ook verzorgde Vicus een tussentijdse upgrade naar Magento versie 1.7.”

Bekijk deze Magento webshop: http://www.onkenhout.nl/
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +