OKDV Grooming Products

Magento editie: Open Source
Jaar van livegang: 2014

OKDV beschikte al over een webshop, maar wilde vooruit. De bestaande webshop voldeed niet meer. De vormgeving was verouderd en het onderliggende CMS voldeed niet meer aan de wensen. ”Een moderne Magento webshop gekoppeld aan King Artikelen bleek voor ons de perfecte oplossing,” aldus Mike van Gils, eigenaar van OKDV.


Vicus bouwde de Magento webshop en koppelde deze aan King Business Software. Door de door Vicus ontwikkelde VOSBA mage2king koppeling worden Debiteuren, Artikelen, Voorraad en Weborders gesynchroniseerd tussen Magento en King Artikelen.


Het Magento e-commerce platform en de backend-software King bezorgde OKDV samen met hard werken en inzicht, investeringen in logistiek proces en pand, anders kijken naar de business een mooie groei. Sinds de live-gang van de Magento webshop steeg de verkoop van zowel de webshop als fysieke winkel.


OKDV Grooming Products is Nederlands meest gespecialiseerde bedrijf in professionele vachtverzorgingsproducten en trimsalon -inrichting. Hoofdzakelijk levert het bedrijf haar producten aan Trimsalons, Dierenpensions, Dierenspeciaalzaken, Dierenklinieken en Webshops in diverse landen. Ook voor onderhoud, reparatie en slijpen kan men bij OKDV terecht. OKDV beschikt over een showroom van 500 m2.


Bekijk deze Magento webshop: http://www.okdv.nl
Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door:
Je eigen Magento shop(s) promoten? Voeg 'm toe!
Delen van deze site zijn (met toestemming) overgenomen van Magento Inc. en vertaald (meer info).
Home Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Mage.Town
Schrijf je gratis in als lid van de Magento AssociationInschrijven
+ +